Reality1. marts 2024

Philip May selvmedicinerede sig med kokain: Endte i misbrug

Traumer og voldsomme oplevelser i krig ledte Philip May ud i et kokainmisbrug. Et misbrug, som han først kom ud af, da kæresten Simone stillede ham et ultimatum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" fortæller Philip May hele historien om, hvordan han endte i et kokainmisbrug, og hvordan han kom ud af det.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ! PHILIP MAY AFSLØRER: MERE TV PÅ VEJ

Philip May blev for snart 10 år siden kendt, da han tonede frem i "Paradise Hotel" som en følsom og energisk krudtugle.

Men som han løbende har åbnet op om, bærer den kommende far til to på en fortid, som ligger meget fjernt fra det normalt smilende væsen, danskerne ser på skærmen.

I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", fortæller Philip, hvordan han endte i et kokainmisbrug, og hvordan det var for ham at åbne op om. Du kan høre hele afsnittet her:

- Det var en af dem, hvor jeg frygtede, om hele korthuset nu ville falde. Har jeg bare været en misbruger, der bare er fløjet rundt? Sådan var mit misbrug ikke, siger Philip og uddyber:

- Det var svært at åbne op om, men det var også en del af rejsen. Jeg vidste, at for at jeg kunne komme i mål, så skulle jeg igennem de her ting og fortælle hele historien om det.

Philip May
Det er en hudløst ærlig Philip, som i "Sladderministeriet" åbner op om også de dårlige perioder i sit liv.
 Foto: Lars H. Laursen

Philips misbrug kom ikke ud af ingenting. Som han før har fortalt om, mistede paradisoen to venner under en øvelse, da han var i militæret.

- Jeg havde et misbrug, fordi jeg prøvede at nedtone nogle ting, jeg havde oplevet i krig. Sådan hang det hele sammen. Jeg selvmedicinerede mig selv, fortæller Philip.

- Det var allerede begyndt før, jeg lavede reality. Kokain er i reality-miljøet, men det er jo i alle miljøer, hvor der er fest og unge mennesker. Det er lige meget, hvor du er.

At Philip pludselig blev et kendt ansigt var altså ikke det, der førte ham ud i et misbrug.

Tværtimod føler han, at det på mange måde blev hans redning.

- Det blev måske min redning, at jeg blev en del af reality-miljøet og blev en del af de fester, forklarer Philip og fortsætter:

- Jeg havde nogen, der kunne se det på mig, og jeg havde en kæreste, som sagde, at jeg skulle tage til misbrugskonsulent, ellers kunne det ikke være os.

Se det hele i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold