Kendte 12. juni 2020

Philip May mistede to venner

For ti år siden blev to af realitystjernen Philip Mays venner dræbt i en ulykke
Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

En øvelse på Oksbøl Kaserne endte i juni 2010 fatalt, og den kendte realitystjerne Philip May mistede to af sine allerbedste kammerater. 

Det fremgår af et interview i BT. 

Her fortæller May, at en mortérulykke, hvor han i øvrigt selv blev ramt af et fragment i baghovedet, kostede to af hans venner, Jonas og Simon, livet. 

- Jeg har fået rigtig meget hjælp. Det er både psykologhjælp, en masse traumeterapi og en masse søvnterapi, som jeg er gået igennem. Det har været sindssygt hårdt. Men det har været den eneste måde, hvor jeg ligesom kunne komme igennem det her på en ordentlig måde, fortæller han om ulykken, der stadig sidder "dybt i sjælen". 

Øvelsen og ulykken skete den 11. juni for nøjagtig 10 år siden, og selvom Philip ikke selv har mén efter hændelsen, så fortæller han, at det stadig er en svær dag at vågne op til. 

- I dag er bare slem. I dag har jeg bare lyst til at isolere mig selv og låse mig inde på værelset, men det kommer man jo ikke rigtig videre af. Man skal jo angribe sin angst med sin angst. Så jeg bliver nødt til at komme lidt ud også, fortalte han i går til avisen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Philip May har mellem sine andre tatoveringer to gravstene afbilledet til evigt minde om sine to afdøde soldaterkammerater. 

Mays karriere som soldat fortsatte, og i forbindelse med TV3-programmet "Til middag hos" afslørede han, at en tur til Afghanistan som 21-årig stadig sidder dybt i ham. 

For også som udsendt soldat, mistede den i dag 31-årige "Paradise Hotel"-deltager tæt realtioner.  

- Vi kommer derned, og vi prøver at miste kammerater. Jeg mistede selv tre kammerater dernede, afslørede han dengang. 

Sponsoreret indhold