Reality16. juli 2019

Philip May har stadig knæproblemer

Realitystjernen Philip May har stadig voldsomme problemer med knæet efter et styrt i 2017
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-09_kl._12.46.48.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den altid glade Philip May har stadig voldsomme problemer med sit knæ, hvilket har kostet stjernen meget tid på hospitalet.

Paradisoen fik smadret sit knæ under "Paradise Hotel"-premieren tilbage i 2017.

Selvom skaden er mere end to år gammel, så driller knæet stadig.

Det fortæller Philip May til Ekstra Bladet.

Philip vågnede for nyligt op og kunne ikke støtte på sit dårlige ben.

- Der sker det, at jeg vågner op, har feber og kan slet ikke støtte på mit ben. Jeg havde lige smidt krykkerne, og alt gik godt. Jeg var begyndt på en god genoptræning på Nørrebro, og så vågner jeg op med feber og kuldeture og tænker, at jeg skal på akutafdelingen. De havde sagt, at hvis mit knæ hævede op som sidst, og det var det, så skulle jeg tage mod akutafdelingen. Det havde fem gange normal størrelse, siger Philip May.

"Paradise"-stjernen fortæller ligeledes, at han har nødsaget til at takke nej til tv-jobs, da knæet ikke har kunne holde til det.

Den alvorlige skade påvirker forståeligt nok Philips humør.

- Jeg er ved at blive træt, for det ødelægger lidt min sommer. Jeg kommer ikke til Spanien alligevel, som jeg skulle have været her til august, hvor jeg skulle på roadtrip. Jeg kan hverken bade eller være på stranden. Jeg kan ikke rigtig nyde noget, og så ødelægger det bare mit humør. Jeg kan ikke de ting, jeg gerne vil, fortæller Philip May.

Sponsoreret indhold