Reality18. januar 2022

Philine Roepstorff om forholdet til Bendtner: Vidste, det ikke ville gå

Den 33-årige fodboldguru, Nicklas Bendtner, og ekskæresten og modellen Philine Roepstorff, 29, danner ikke længere par. Og noget tyder på, at Philine allerede på forhånd var klar over, at kærligheden ikke ville holde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun danner nemlig nu par med den 22-årige Jacob Bruun Larsen, som tidligere har spillet på Danmarks U/21-fodboldlandshold. Og hun lægger ikke skjul på, at hun i den grad er mere end almindeligt glad for sin nye kærlighed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0578_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den garvede model var udmærket klar over, at forholdet til Bendtner ville få en ende. Foto: Thomas Laursen

De tidlige kærester er dog stadig aktuelle i realityprogrammet ”Bendtner & Philine”. Og det er således i den forbindelse, den garvede model og influencer afslører, at hun, mens hun dannede par med Bendtner, udmærket var klar over, at deres forhold ikke ville holde:

- Jeg vidste jo godt, at vores forhold havde en udløbsdato, forklarer Philine, der gennem hele sit forhold til Nicklas Bendtner beholdt sin datingprofil.

Man må sige, at Philine Roepstorff fik ret i sine anelser om et brud. Og måske får hun også ret, når hun i samme forbindelse er stensikker på, at forholdet til sin nye fodboldkærlighed vil være for evigt:

- Med det her forhold, som jeg er i nu, ved jeg, at der ikke er en udløbsdato. Jeg ved, det er det, lyder det videre fra modellen, der således nu har deaktiveret sin datingprofil.

Se klippet, hvor Philine sætter ord på både forholdet til Bendtner og Jacob Bruun Larsen, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Bendtner & Philine” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold