Reality9. november 2023

Peter Birch skjulte kæresten i halvandet år: Vi skulle være helt sikre

Peter Birch og Frederikke Skjold var længe om at stå frem som par. Den tidligere "Roomies"-deltager er nemlig meget privat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Paradise Hotel"-vennerne Kasper Skak og Peter Birch blev genforenet efter flere år i afsnit fem af Sladderministeriet. Du kan se HELE afsnittet her!
 Video: Kaspar Wenstrup

Halvandet år skulle der gå, før Frederikke Skjold, 28, for første gang deltog i noget medierelateret sammen med kæresten, Peter Birch, 40.

Hun ville nemlig gerne være helt sikker på, at det skulle være de to – og gerne i længere tid end et par måneder – før hun stod frem som Ulvens Peters seneste erobring.

Nu er der gået flere måneder, siden "Roomies"-deltagerens første medieoptræden siden det hedengangne Zulu-program fra 2020, og i går udkom det så: Interviewet, hvor sløret løftes for hendes identitet.

– Vi havde brug for at nyde hinanden. Vores forhold er så meget stærkere uden, lyder det fra Frederikke Skjold, da SE og HØR fanger parret over telefonen.

Peter Birch og Frederikke Skjold er begge færdige med at lave tv. Medmindre det er det helt rigtige format og beløb, siger hun.
Peter Birch og Frederikke Skjold er begge færdige med at lave tv. Medmindre det er det helt rigtige format og beløb, siger hun.
 Foto: Privat

De er i dag ude at fejre Peters 40-års fødselsdag. Han er glad for, at det ikke længere er en hemmelighed, hvem han deler seng med.

– Jeg tror, jeg har spurgt 1.000 gange, om hun ville med på den røde løber til premierer.

– Men vi ville passe på os selv, derfor ventede vi. I dag er det jo sådan, at hvis man ikke deler noget med sin kæreste i en uge, så tror folk, at man er gået fra hinanden. Der er for mange, der blander sig. Men vi er still going strong, nu er der snart gået to år, og ikke kun tre uger.

Frederikke Skjold beskriver sig selv som et meget privat menneske, og hun ønsker heller ikke at oplyse, hvad hun laver til daglig – udover at hun har job i modebranchen.

Derudover bor hun i Sydhavnen, og parret er enige om, at det er fint, at de stadig har hver sin bolig.

– Vi bruger jo hver dag sammen, vi er sammen 24/syv, siger Frederikke, og Peter supplerer:

– Frederikke har virkelig, virkelig, virkelig meget tøj, så der er slet ikke plads til, at vi flytter sammen.

Sponsoreret indhold