Reality8. november 2023

Peter Birch afslører: Har fået en kæreste

Realityveteranen Peter Birch har været i et hemmeligt forhold det seneste halvandet år
Peter Birch har fundet en kæreste, som han kan se sig selv få børn med i den nærmeste fremtid. 
Peter Birch har fundet en kæreste, som han kan se sig selv få børn med i den nærmeste fremtid.
 Foto: Hanne Juul

Peter kan lide nam nam.

Men Ulven går ikke længere på jagt efter damer, for realityveteranen er allerede afsat og har været det et godt stykke tid.

I podcasten ”Realityklubben” afslører Ulven, at han det seneste halvandet år har dannet par med Frederikke, som joiner selskabet godt en halv time inde i programmet.

Det er ikke, fordi han har levet i skjul, siden han igen fik en kæreste, men hans hjertenskær er utrolig privat anlagt og har derfor styret uden om de røde løbere, når han har haft hende med til premierer, og derfor har hans ”nye” civilstatus indtil nu været en velbevaret hemmelighed.

- Peter er en meget stor person med mange meninger og holdninger, så jeg har haft brug for at tage det stille og roligt og lige se, om det var noget, der kunne holde i længden, forklarer hun.

Parret mødtes en aften på Café Victor i København.

- Vi faldt i snak, og så havde Frederikke smidt sine nøgler væk. Jeg var lidt beruset, så jeg kunne ikke rigtigt hjælpe hende, siger Peter og ler.

Frederikke afviser, at hun smed sine nøgler væk med vilje for at overnatte hos Peter.

Ikke desto mindre var det det, der skete.

Peter er låsesmed og tilbød naturligvis, at han ville åbne døren til Frederikkes lejlighed, når promillen var forduftet.

Da de vågnede dagen efter, havde ingen af dem dog travlt med at bryde op.

- Vi hyggede os lidt for meget dagen efter. Så tog vi ud og spiste om aftenen.

Frederikkes identitet bliver ikke afsløret i løbet af podcasten, men hun røber dog, at hun arbejder i modebranchen og ikke er et fuldstændig ukendt ansigt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-08/20200123-wen-roomies-1.jpg
Frederikke Skjold står nu frem som Peter Birchs kæreste.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hun har ligesom Peter også lavet tv.

I 2020 var hun med i realityprogrammet ”Roomies” på det hedengangne TV 2 Zulu, og et hurtigt kig i arkiverne afslører, at der er tale om Frederikke Skjold.

Peter har nået en alder, hvor han gerne snart vil have nogle børn, men også på det plan har Frederikke brug for at tage det stille og roligt.

Sponsoreret indhold