Reality18. december 2023

Pernille Vermund med klar melding: Ingen særbehandling til Elvira Pitzner

Nye Borgerlige-formanden er klar i mælet. Elvira Pitzner betaler nu prisen for at promovere det glamourøse liv i Dubai, og hun skal ikke forvente at få særbehandling
Hvis det står til Pernille Vermund, skal Elvira Pitzner ikke have særbehandling i Dubai. For nu betaler hun prisen for at have promoveret det glamourøse liv i Dubai.
Hvis det står til Pernille Vermund, skal Elvira Pitzner ikke have særbehandling i Dubai. For nu betaler hun prisen for at have promoveret det glamourøse liv i Dubai.
 Foto: Dan Mariegaard & Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzners far lægger pres på politikerne: De bør stille ultimative krav

Katerina Pitzner har flere gange prøvet at række ud til udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) for at få hjælp til Elvira Pitzner, som stadig ikke har mulighed for at forlade Dubai.

Dansk Folkeparti har flere gange prøvet at appellere til udenrigsministeren.

Nu melder Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, sig på banen.

Det gør hun i to opslag på X, hvor hun tydeligvis ikke giver meget for, at Elvira Pitzner har siddet varetægtsfængslet og fortsat venter på sin dom.

- Elvira Pitzner har levet af at promovere sit glamourøse liv i Dubai. Nu betaler hun prisen. Den barske sandhed om livet som kvinde under islamiske regler udstilles på ægte reality-manér.

- Lad det tjene til skræk og advarsel.

Efter Katerina Pitzner meldte ud, hvordan Elvira Pitzner var blevet behandlet under sin varetægtsfængsling, har flere danske kendte meldt ud, at Lars Løkke Rasmussen snart skal få fingeren ud.

Men hvis det står til Pernille Vermund, så skal Elvira Pitzner ikke have nogen form for særbehandling.

- Elvira Pitzner skal have præcis samme behandling af den danske stat, som andre danskere i hendes situation ville have fået. Hverken bedre eller ringere.

Mandag satte Thomas Friis Nielsen, ejer af Friis Advokatfirma i Dubai, ord på den behandling, som Elvira ifølge sin mor har fået under det knap så rare ophold i fængslet i Dubai.

Sponsoreret indhold