Reality23. november 2021

”Paradise”-vinder Tine Lykke venter barn igen: Nu afslører hun kønnet

Det er kun en måned siden den tidligere realitystjerne kunne afsløre, at hun venter sit andet barn, og nu fortæller hun, om det er en lille dreng eller lille pige, der gemmer sig i maven
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i starten af oktober sidste år kunne den tidligere vinder af TV3-hittet ”Paradise Hotel” Tine Lykke kalde sig mor for allerførste gang, da datteren Alvida kom til verden.

Og nu, et år senere, er familien endnu en gang i lykkelige omstændigheder.

Det kunne Tine afsløre på sin Instagram-profil i slutningen af oktober.

- Nu kan vi endelig sige, hvorfor jeg har været så meget ”syg”. Det har nemlig skyldes, at der gemmer sig en lille baby inde i maven, skrev hun til opslaget, hvor datteren sidder med et scanningsbillede foran sit ansigt.

Artiklen fortsætter under billedet

Tine Lykke var med i "Paradise Hotel" i 2018.
Tine Lykke var med i "Paradise Hotel" i 2018.
 Foto: TV3

Tine Lykke deltog i "Paradise Hotel" i 2018, hvor hun endte med at stå som vinder - dog uden penge, da Lenny Phil smed kuglen. Foto: TV3

Siden har hun og hendes ægtemand Olivier Winther gået og ventet spændt på, de kunne finde ud af, hvorvidt det en dreng eller pige, der gemmer sig i maven.

Et svar som de har fået i dag.

Det bliver en...

På sin Instagram afslører, Tine Lykke nemlig, at de to snart får sig endnu en lille pige. Det gør hun på sit seneste post på det sociale medie, hvor datteren Alvida holder en stor lyserød ballon, hvorpå der står skrevet: ”It’s a Girl”.

- Endelig kan vi offentliggøre, hvad køn vi venter os. Denne gang var vi 50/50 med hvad køn, vi ”ønskede” os. Men selvfølgelig får vi endnu en lille pige. Men nøj hvor kan vi ikke vente med at møde dig til maj, baby A, og se hvilke forskelle der bliver på din søster og dig, skriver hun.

Tine Lykke og manden har dannet par siden 2018, mens de blev forlovede tilbage i 2019. Men i januar måned kunne de to endelig sige deres ”ja” til hinanden, da de blev gift under kolde – men magiske – omstændigheder.

Sponsoreret indhold