Reality9. oktober 2020

”Paradise Hotel”-vinder Tine Lykke er blevet mor

Natten til fredag kunne den tidligere ”Paradise Hotel”-vinder endelig kalde sig mor, da hende og kærestens første fælles barn kom til verden
Tine Lykke var med i "Paradise Hotel" i 2018.
Tine Lykke var med i "Paradise Hotel" i 2018.
 Foto: TV3

Det var tilbage i marts måned, at den tidligere reality-babe Tine Lykke kunne afsløre, at hun ventede sit første barn, og allerede måneden efter, kunne hende og kæresten Oliver Winther glæde sig over, at det ville blive en lille pige.

Siden da er maven vokset, og tidligere på ugen lød det fra ”Paradise”-vinderen, at terminsdatoen var nået, men at der stadig ingen baby var.

Det er der nu blevet lavet om på, da Tine Lykke natten til fredag er blevet mor for første gang. Det afslører hun på sin Instagram-profil og Facebook.

- Den 09.10 kl. 01.16 kom dette lille vidunder på 3610g og 51 cm til verden. Kærligheden når helt nye højder, skriver hun til et billede af sig selv som friskbagt mor med den lille på brystet.

Selvom det ikke er mange minutter siden, den nybagte mor kunne afsløre, at hun for bare timer siden kunne skrive en ny titel på cv’et, så har hun allerede fået flere lykønskninger sin vej.

- Stort tillykke, lyder det blandt andet fra reality-kollegaen Katrine Hoffmann.

Hvad den lille skal hedde, har hun dog endnu ikke løftet sløret for, men gennem hele graviditeten har hun og kæresten kaldt det lille mirakel i maven for ”baby A”.

Ønskebarn

Lige siden Tine kunne annoncere, at hun ventede sit første barn, har hun gjort det tydeligt, at det var et ønskebarn.

- Du har ingen ide om, hvor meget vi glæder os til at møde dig til oktober, lød det blandt andet dengang.

Tine Lykke og Oliver Winther har dannet par siden 2018, og de to blev forlovede sidste år. Men de har endnu ikke haft mulighed for at sige deres "ja" til hinanden.

Sponsoreret indhold