Paradise Hotel27. oktober 2021

Vanessa SVINER ekskæresten Anton: - Jeg hader ham inderligt meget

I et interview med SE og HØR har "Paradise Hotel"-deltageren Anton Underbjerg netop afsløret, at han og Vanessa Johannsen er gået fra hinanden. Hun er dog ikke helt enig i hans udlægning af sagen, og svarer i et interview igen med med en alvorlig sviner.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Luften mellem det nu tidligere "Paradise Hotel"-par Anton Underbjerg og Vanessa Johannsen er iskold.

I et interview med SE og HØR i dag afslørede Anton, at han var gået fra Vanessa, og at det var hans beslutning. Det giver hun ham ret i, men flere af udtalelserne har dog fået hendes pis i kog.

- Vi slog op for tre uger til en måned siden, også har vi ses lidt her og der, men nu har vi ikke set hinanden i noget tid, fortalte Anton til SE og HØR.

Læs hele interviewet her:

Den formulering er Vanessa bestemt ikke tilfreds med. Hun afslører, at det nu forhenværende kendispar har sovet sammen så sent som i weekenden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_saeson_18_pressevaeg_deltagere_099_2sl4474_16sep21_0.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Anton og Vanessa er ikke længere kærester - og de er bestemt heller ikke på talefod (Foto: Søren Lamberth)

- Han har været ved mig hele weekenden og i sidste uge. Vi har været i byen og sovet sammen hver nat. Han skrev til mig så sent som i går, om vi snart skulle ses som venner, siger Vanessa til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg svarede, at jeg skal ikke være venner med dig, og vi skal ikke ses. Fordi han er et svin. Han må gerne gå i byen, jeg må ikke. Det er hele tiden med den på.

Vanessa har ikke mange rosende gloser til overs for ekskæresten. Hun er helt gennemført rasende på Anton.

- Jeg har virkelig ikke brug for at snakke med ham. Ikke engang til min fødselsdag kunne han finde ud af at dukke op, afslører hun.

Blev gravid

Selv om "Paradise"-parret kun nåede at være kærester i ganske kort tid, oplevede de meget i løbet af deres forhold - mest på det negative plan.

Vanessa fortæller ærligt, at hun blev gravid med Antons barn, og selv om hun var helt indstillet på at få en abort, endte det også i noget af et drama.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vanessa1.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Vanessa nåede ikke at få mange dage på "Paradise Hotel". Ekskæresten Anton er næsten lige tjekket ind, og indtil videre har de ikke mødt hinanden på hotellet (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

- Jeg hader manden så inderligt. For fire uger siden finder jeg ud af, at jeg er gravid, og at jeg selvfølgelig skal have en abort, fortæller Vanessa og fortsætter:

- Så langt når jeg ikke, fordi jeg får en spontan abort herhjemme. Min læge kommer, og jeg bløder virkelig meget, og min læge ender med at ringe efter en ambulance.

"Paradise"-baben bliver kørt til hospitalet i en ambulance, og her vil hun bare gerne have Antons støtte.

Men den må hun kigge længe efter.

- Jeg ligger på Hvidovre Hospital, og det eneste, jeg beder Anton om, det er at komme. Men det kan han ikke, fordi han ikke kan se ud over sin egen fucking næstetip, siger Vanessa.

Vanessa fortæller yderligere, at der er nu er kold luft mellem hende og Anton, og at det ikke skal være anderledes, hvis det står til hende.

Sponsoreret indhold