TV3 afviser Julies kritik: Det er en mellemregning

TV3 afviser Julies kritik

TV3 afviser Julies kritik

Foto: Thomas Laursen

TV3 er endnu en gang kommet i skudlinjen for at have undladt væsentlige dele af det, der foregik på ”Paradise Hotel”. I gårsdagens afsnit så vi, hvordan Mathias fravalgte Julie ved parceremonien. Men faktisk havde Julie flere gange bedt Mathias om at træffe netop det valg, fordi hun var træt af produktionen. Det har fået Julie til at kalde torsdagens afsnit for ”manipuleret til uigenkendelighed”. TV3 afviser kritikken.

- Produktionen har altid til opgave at lave det mest seværdige og underholdende program. Uanset hvordan det bliver fremstillet, træffer Mathias et valg og det er det interessante for os og for vores seere. Så kan der ligge mange mellemregninger bag, som man aldrig hører, fordi mange timers optagelse skal kortes ned, siger TV3’s programdirektør Kenneth Kristensen til SE og HØR.

- Julie siger direkte til Mathias flere gange, at han skal ikke skal vælge hende, fordi hun ikke har lyst til at være på hotellet mere. Det er vel mere end en mellemregning?

- Man kunne klippe det på mange måder. Det er altid et valg mellem mange muligheder, som produktionen skal træffe. Det er ikke første gang, vi står med en deltager, der ikke vil være med mere. Men det jeg forlanger af produktionsselskabet er, at de leverer seværdige og underholdende programmer. Det er den afvejning, der er lavet.

- Ville du, set i bakspejlet, ønske, at I havde klippet torsdagens afsnit på en anden måde?

Næ, egentlig ikke. Jeg synes, det var et super godt afsnit i går. Man kunne sagtens have klippet det på en anden og en tredje måde. Jeg følte mig godt underholdt, så jeg fortryder ikke noget.

Julie kalder produktionsholdet bag ”Paradise Hotel” for uprofessionelt. Også det afviser Kenneth Kristensen.

- Jeg tager det meget roligt. Vi oplever fra tid til anden, at nogle af deltagerne har en bedre oplevelse end andre. Produktionsselskabet har lavet Paradise i mange år, og er top professionelt hele vejen igennem. Jeg var selv i Mexico og så, hvor professionel en enhed produktionen er. Jeg kan ikke se, hvordan man helt kan undgå deltagere, der har dårligere oplevelse end andre. Jeg vil selvfølgelig helst have, at alle vores medvirkende har deres livs oplevelse, og sådan er det heldigvis også for de fleste af dem. Men vi tager selvfølgelig al kritik til efterretning, siger han. 

TV3's programdirektør, Keneth Kristensen, afviser kritikken (Foto: TV3)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close