Paradise-Julie føler sig manipuleret: Jeg blev gjort uigenkendelig

Julie er utilfreds med den måde, TV3 har klippet torsdagens afsnit sammen på

Julie er utilfreds med den måde, TV3 har klippet torsdagens afsnit sammen på

Foto: Thomas Laursen

Ved gårsdagens parceremoni i ”Paradise Hotel” fik seerne det indtryk, at Mathias sendte Julie ud. Men sådan foregik det ikke i virkeligheden, mener Julie Carole, der fredag formiddag livechattede med brugerne her på SH.dk. Her beskrev hun afsnittet som ”manipuleret til uigenkendelighed”

- Du skal tænke på, at gårsdagens afsnit er manipuleret til uigenkendelighed, så det ligner at Mathias smider mig ud og jeg er ked af det over det. Det var jeg ikke, og jeg stod sågar nede på ceremonipladsen og sagde til ham at vi havde snakket det hele igennem og at han bare skulle gøre som vi havde aftalt. Hvad TV3 så vælger at klippe ind, det kan jeg ikke tage mig af, skrev Julie som svar på et af brugernes spørgsmål.

Hun forklarer, at hun ville ud af programmet, fordi hun følte sig dårligt behandlet af produktionen. En kritik, som den tidligere SE og HØR-pige ikke vil uddybe.

- Som det ser ud på nuværende tidspunkt, vil jeg ikke uddybe de uoverensstemmelser vi har haft. Jeg ser ikke nogen grund til at gå i mudderkast med dem (TV3, red). Jeg har sagt de ting til TV3, som jeg har haft brug for at sige til dem og det er fint for mig, fortalte Julie.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra TV3.

Du kan se flere billeder af Julie i galleriet herunder:

Galleri med Paradise-Julie: Smider alt tøjet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close