Tine: Derfor valgte jeg Frederik

Foto: TV3

Det blev Isac der her til aften måtte forlade "Paradise Hotel", da han blev offer for Lennys snedigt udtænkte plan. 

Men selvom det kunne se ud som om, at Tine, der var hende, der valgte Isac fra som partner, bare er en brik i Lennys spil, så er hun det langt fra. 

- Jeg og Nadia havde faktisk snakket om, at Lenny skulle frede sig med Elina, men inden vi når at gøre det, så kommer Lenny hen og siger, at det er det han gør, fortæller Tine til SE og HØR. Hun var altså med på planen allerede inden, at Lenny havde fortalt hende om den. 

Faktisk har hun det helt fint med, at de andre gæster på hotellet kan få tanken, at hun bare er en brik, som Lenny kan rykke rundt med. 

- Vi var indforstået med det, og så det er fint nok, at drengene bruger mig som en brik i deres spil. Så behøver jeg heller ikke at fremstå som en stærk spiller, siger Tine. 

Alligevel syntes hun dog, at valget her til aften var svært. 

- Jeg var sådan lidt splittet om, hvem jeg skulle vælge, jeg svingede ikke så godt med nogen af dem, men Isac var bare lidt træls. Efter jeg havde haft ham som partner blev han virkelig irriterende, og han sagde bare sådan nogle dumme ting hele tiden, så derfor ville jeg ikke have på ham hotellet, fortæller Tine, der altså endte med at vælge Frederik. 

- Jeg havde det lidt underligt med, at jeg skulle være partner med Frederik. Han er sådan en lidt spøjs type, siger hun. 

En af de episoder, som Tine blandt andet henviser til, når hun siger, at Isac var træls på hotellet, var ved sidste uges parceremoni.

Her fortalte Isac nemlig åbent til Tobias, at han ikke ville kunne stole på Tine. 

- Hun nævnte lige det der med, at hun nok skulle vise, at hun er en loyal person, men hvis Tine sidder ned og Lenny og Tobias står bag hende, så tror jeg, du ryger Tobias, sagde Isac i afsnittet.

Aftenens rokade på hotellet kom i stand, da Lenny låste sig med Isacs partner Elina. Noget som Isac bestemt ikke var fan af.

- Jeg kan ikke beskrive, hvor sur jeg er på Lenny lige nu, jeg synes, at det han gør er sindssygt klamt. Det er beskidt på så mange måder. Jeg synes, han er en fucking idiot, sagde Isac efterfølgende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close