Paradise Hotel26. april 2018

Isac inden aftenens parceremoni: Lenny er en fucking idiot

Lenny skal i aftenens afsnit af "Paradise Hotel" tage et valg, der får konsekvenser for et andet par på hotellet, og det falder bestemt ikke i god jord hos Isac
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-04-26_kl._16.13.45.png
 Foto: TV3

I aften er der parceremoni på "Paradise Hotel", og allerede inden aftenens ceremoni er der drama på hotellet.

Lenny skal nemlig splitte et par ad og låse sig med pigen i parret.

Valget falder på Elina, og det betyder, at Isac ryger i fare lige inden parceremonien.

- Fuck af med dig, mand, siger Isac vredt, inden han i vrede forlader loungen, hvor Lenny netop har fortalt, at han vælger at låse sig med Elina.

- Jeg kan ikke beskrive, hvor sur jeg er på Lenny lige nu, jeg synes, at det han gør er sindssygt klamt. Det er beskidt på så mange måder. Jeg synes, han er en fucking idiot, siger Isac efterfølgende.

Lenny prøver efterfølgende at forklare sig valg.

- Jeg kan ikke gøre så meget. Jeg har hele tiden frygtet det, jeg respekterer dig sindssygt, og det er ikke, fordi jeg har noget imod dig som person, siger Lenny.

Det er dog ikke noget Isac giver særligt meget for.

- Det er fucking til grin. Lad være med at give udtryk for, at du kan lide en person, hvis du ikke fucking mener det, raser Isac.

Se klippet herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Hvem der ender med at forlade "Paradise Hotel", får vi først at se i aften, når der er parceremoni klokken 22.00.

At Lenny tager et valg om at splitte en af sine kammerater fra hans partner, kommer dog ikke som nogen stor overraskelse.

Allerede inden årets sæson gik igang fortalte han nemlig, at han var klar til at gå hele vejen.

Han går nemlig efter at vinde. - Sidste år, der røg jeg jo på sådan en fucking lortemåde på grund af Philip, men nu er han der ikke, så nu tænker jeg, at nu kan jeg godt gå hele vejen, sagde Lenny til SE og HØR, da vi mødte ham i Mexico. Den tatoverede Paradise-fyr har da også forberedt sig på opholdet. - Jeg har nørdet Paradise for sygt de sidste to måneder. Har set et par af sæsonerne, og nogle af dem flere gange, fordi der er sådan nogle sindssyge twists, fortalte Lenny også.

Sponsoreret indhold