Paradise Hotel10. februar 2010

Paradise-Peter: Derfor gik det galt med Susan K

Charmetrolden angiver brystbombens deltagelse i ”Paradise Hotel” i 2007 og byture som årsag til, at hun gik fra ham, da de var kærester
Susan K og Peter har været kærester i nogle måneder i 2007
Susan K og Peter har været kærester i nogle måneder i 2007
 Foto: Thomas Laursen/Peter Grosen

Godt nok varede deres kæresteforhold ikke længere end en kåd folkeskoleromance, men både Peter og Susan K har kun gode minder fra deres to måneder lange eventyr i 2007.

Heller ikke bruddet var særlig dramatisk, og ironisk nok var det "Paradise Hotel", der kom i vejen for, at forelskelsen ikke holdt i længere tid.

- Grunden til vores brud var, at Susan K fik tilbuddet om at komme med i "Paradise Hotel". For det første skal man jo være single for at deltage, men vores forhold kunne heller ikke bære, at hun skulle derover til alle de fyre, siger Peter til seoghoer.dk.

Byture smadrede forholdet

- Det var nok en nem beslutning for hende. Forholdet gik rigtig godt, og vi hyggede os fint, men der var ét problem: Jeg gik mere i byen dengang end Susan - tro det eller ej - så jeg glemte hende nok lidt.

Susan K har netop mistet forholdet til Robinson-Søren fordi han mente, hun gik for meget i byen.

- Jeg overholdt ikke altid mine aftaler, og jeg kunne for eksempel finde på at komme hjem klokken 5 om morgenen, selv om vi havde aftalt tidligere og sådan, fortæller Peter, som mødte Susan K på Luux i Nørregade en sen nattetime og var meget glad for blondinen.

- Jeg var rigtig ked af, at hun skulle rejse dengang. Men vi blev gode venner igen efter hun kom hjem, siger Peter.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/peterogsusankharpartekst-jpg.jpgSusan K er enig i Peters vurdering af grunden til turtelduernes brud:

- Ja, det er korrekt. Vi gik fra hinanden på grund af "Paradise Hotel". Jeg var blevet spurgt om, hvorvidt jeg ville deltage et par år tidligere, men da havde jeg også en kæreste. Da jeg var sammen med Peter, var det nemmere at sige ja, for jeg havde nok indset, at Peter ikke var den, jeg skulle satse på. Han gik nærmest i byen uafbrudt fra onsdag til søndag.

Ingen utroskab

- Da jeg kom hjem fra Mexico, genoptog vi ikke forholdet. Vi føltes os mere som venner end kærester, og vi har faktisk været venner siden, erklærer Susan K, som betoner, at der aldrig var utroskab involveret i det korte forhold.

- Men selv om vi er venner, anede jeg faktisk ikke, at han ville dukke op i Mexico her i sæson 6. Jeg havde da tænkt lidt over, at det så mærkeligt ud på hans Facebook, hvor han skrev, at han holdt fri i nogle måneder. Men jeg vidste intet med sikkerhed, siger Susan.

Sponsoreret indhold