Paradise Hotel8. april 2010

Susan K: Se, hvilken paradiso hun nu kysser med

Den storbarmede blondine bytter mundvand med endnu en af sine Paradise Hotel-kolleger - se hvem
Hvilken deltager råkysser her med Susan K?
Hvilken deltager råkysser her med Susan K?
 Foto: Thomas Laursen

Onsdag eftermiddag tørnede flere af deltagerne fra "Paradise Hotel" sammen i Nyhavn i København, og selv om det var højlys dag, blev stemningen hurtigt lummer mellem de kysseglade deltagere.

Det blev blandt andet til et mere end almindeligt vådt kys mellem den barmfagre Susan K og fødselaren Nicolai, som i går kunne fejre sin 24-års fødselsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6susankognicolaikystek-jpg.jpgLæs også: Paradise-Nicolai: Sex med flere fyre

Tungekysset var dog ikke andet end et tegn på deres tætte venskab, forsikrer Nicolai.

- Vi er bare rigtig gode venner. Vi har været der rigtig meget for hinanden her på det sidste. Især i forbindelse med Susan og Benjamin, og mig og alle de homohistorier, lyder forklaringen fra Nicolai.

Vælter sig i villige damer

Det er dog ikke, fordi Nicolai nyder den vilde tilværelse som supersingle - nærmest tværtimod. Charmetrolden er ved at drukne i frække tilbud fra letlevende damer, så nu går jagten ind på et mere seriøst forhold.

- Jeg vil gerne have en kæreste. Lad mig sige det sådan, at jeg godt kunne tænke mig at falde lidt til ro.

- Efter Paradise har jeg fået rigtig mange tilbud. Det er faktisk ikke sjovt længere at gå ud og prøve at score. Det er blevet for let. Det er ikke alle, man kan få, men det er lige før. Før skulle man fylde nogle drinks på damerne og forsøge at komme i snak med dem. Nu kommer de til mig for at få et stykke med Nicolai, fortæller den udstemte deltager, som har hægtet sig på vennen og scoreeksperten Ulven Peter for at finde en sød pige.

Læs også: Paradise-Peter: Veludrustet

Sponsoreret indhold