Paradise Hotel24. marts 2013

Stine Kronborg: Derfor er jeg med i Paradise Hotel

Den pivfrække pole-pige forklarer om deltagelsen
Stine Kronborg er bestemt ikke genert.
Stine Kronborg er bestemt ikke genert.
 Foto: All OverI morgen stiger temperaturen på det i forvejen ret så hotte "Paradise Hotel", når den frigjorte og pivfrække poledanser Stine Kronborg tjekker ind på hotellet.

SE og HØR var først med nyheden om hendes deltagelse - den breakede vi allerede i december, hvor reality-pigen Susan K røbede hemmeligheden, som Stine Kronborg dengang ikke ville kommentere på.

Stine Kronborg: Med i Paradise Hotel

Det vil den 34-årige elite-stripper dog godt nu. I dag i Ekstra Bladet fortæller den i Australien bosatte frk. Kronborg om sin deltagelse i det løsslupne reality-show. Til spørgsmålet om, hvorfor hun sagde ja til at være med, svarer hun:

- Jeg tror bare, de fangede mig på en god dag, hvor jeg var i godt humør. Jeg var lige kommet ud fra et show og var helt høj. Jeg tænkte "Fuck, hvor er mt liv fedt". Og så var jeg bare glad for at få et opkald hjemme fra Danmark.

Se de frækkeste fotos af Stine her

Efter hun havde sagt ja, kom Stine dog til at tænke sig lidt om. Hun har nemlig selv siddet og kigget med på showet de tidligere sæsoner og tænkt om deltagerne, at de var for dumme.

- Jeg ser jo mig selv som en klog pige, ha ha. Ej, jeg ser mig selv som en pige, der tager imod udfordringer her i livet, lyder det i Ekstra Bladet fra Stine Kronborg, der dog på forhånd har besluttet sig for, at hun IKKE vil ha' sex for rullende kameraer under sit ophold på Syndens Hotel.

Stine Kronborg med numsen i vejret

Sponsoreret indhold