Stine Kronborg: Med i "Paradise Hotel"

Stine Kronborg er ny paradiso - og Susan K er sur på hende.

Stine Kronborg er ny paradiso - og Susan K er sur på hende.

Foto: All OverHun elsker at smide kludene og har gjort det talrige gange i SE og HØR. Nu optræder hun også afklædt på "Paradise Hotel", der for tiden bliver optaget i Mexico.

Tænd din mand med en duft. Se, hvilke på Q.dk

Dermed støder hun til bl.a. Paris Hilton og Maria Hylleberg, der allerede er blevet afsløret som "twists" i showet, der bliver sendt på TV3 i starten af næste år.

Det er Kronborgs blondine-kollega Susan K, der på sin Facebook afslører Kronborgs deltagelse i programmet, der selv gjorde hende kendt.

- Kan godt lide at Stine Kronborg fortæller folk på Paradise Hotel lige nu, at jeg er en af hendes gode veninder :) hvordan er det lige sket, når vi ikke engang er venner, her på Facebook ??? Pas nu bare Australien, Sugarboy :) Oh please ... Hvad bliver det næste rygte ??? Jøsses !!!., skriver hun således.

Stine Kronborg: Ny mand

Susan K uddyber gerne, da seoghør.dk ringer til hende.

- Jeg har ikke snakket med kvinden i to år. Så det er lidt mærkeligt, hun render og fortæller alle derovre, at vi er veninder. Jeg har en del venner derinde i år, så måske er det derfor. For at hun kan fedte sig ind hos dem.

- Hvorfra kender du til hendes deltagelse?

- Det har jeg fra en ven, der har været deltager, men som er røget ud nu. Han har fortalt mig, at Stine Kronborg er inde i programmet nu.

Passer I sammen seksuelt? Find svaret på Q.dk

Søren Hedman, pressechef på TV3, griner, da han bliver forelagt Susan K's udtalelser.

- Haha, du ved godt, vi aldrig taler om deltagere i programmer, der ikke har været vist endnu. Så det kan jeg hverken be- eller afkræfte, siger han.


Susan K synes ikke, Stine Kronborg skal kalde hende for en god veninde (Foto: Thomas Samsøe (Devine Production))

Stine Kronborg: Røvlækker i rødt

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close