Paradise Hotel20. marts 2018

Stadig ingen sex på Paradise: Men er gæsterne klar til lagengymnastik?

"Paradise Hotel" har været i gang i tre uger, men der har stadig ikke været sex på hotellet

"Paradise Hotel" går i aften ind i sin fjerde uge på TV, og selvom programmet ofte oser af sex og kærlighed, så har der indtil videre ikke været lagengymastik i årets sæson.

Men er det, fordi gæsterne slet ikke har lyst til at have sex for rullende kameraer?

Meningerne var delte, da SE og HØR mødte deltagerne i Mexico i forbindelse med optagelserne til "Paradise Hotel".

- Det kan godt være, at jeg skal have sex herinde, allerede nu har jeg haft kysset lidt rundt omkring, og det vil jeg selvfølgelig gerne fortsætte lidt med, fortalte Jonas til SE og HØR, og han var ikke den eneste fyr, der godt kunne se sig selv gå til den på lagnerne.

- Hvis jeg får muligheden for at have sex herinde, så gør jeg det selvfølgelig. Hvis der er en sød pige, der er lidt interesseret i, at vi skal dyrke lidt sex, så vil man da ikke sige nej, sagde Mathias Hjort.

Anderledes står det til hos pigerne. Der er nemlig ikke udsigt til, at nogle af dem er klar på lagengymnastik.

Trine, som efter hjemkomsten fra Mexico er blevet kæreste med Mathias, har nemlig ikke tænkt sig at fjolle rundt med fyrene på hotellet.

- Nej, jeg skal ikke have sex på hotellet. Det er i hvert fald ikke noget, som jeg sådan drømmer om. Det må helst ikke ske, siger hun.

Og så må vi jo, se om Mathias, der har bagt på Trine siden førstedagen, alligevel får held med at få hende med en tur i kanen.

Du kan høre, hvad Mathias og Trine faldt for ved hinanden, i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

For Jonas, der både har nået at kysse med Fie Laursen og erklære sit crush på Nadja de første tre uger på hotellet, kan sex også være en taktisk beslutning.

- Man bliver måske også nødt til at have sex herinde for at overbevise det modsatte køn om noget af det rigtige. Så hvis det er det, der skal til, siger han.

Det tætteste vi indtil videre har været på sex i årets "Paradise Hotel" er forholdet mellem Lenny og Nadja. Parret er efter hjemkomsten til Danmark blevet kærester, så måske vi er heldige at se dem gå til den under lagnerne i løbet af sæsonen.

Sponsoreret indhold