Paradise Hotel16. maj 2019

Slut med pretty boys: Amager indtager "Paradise Hotel"

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" checker en ny dreng ind på hotellet - og han er en Amager-dreng med stort A!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_1_1_of_8.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" checker en ny dreng pludselig ind på hotellet. Og med han over-tatoverede krop, adskiller han sig en smule fra de andre drenge på hotellet.

Han hedder Casper. Han er 20 år. Og han kommer fra Kastrup på Amager.

- Jeg ser mig selv som den energiske og sjove person, som bliver rigtig vred, hvis der er nogen, der lyver over for mig. Min værste side er, at jeg godt kan være lidt højtråbende engang imellem, og nogle gange forstår jeg ikke at tie stille, når folk siger, at jeg skal tie stille.

Og så er der altså lagt op til drama, når Casper checker ind på hotellet - for på "Paradise" er det næsten uundgåeligt ikke at blive løjet over for. Amager-drengen har da heller ikke tænkt sig at spille med hjertet - overhovedet.

- Jeg har tænkt mig at spille hundrede procent taktisk. Jeg er ikke kommet her ind for at finde en ny kæreste, siger han.

Apropos kæreste, så er Casper klar over, hvad han overhovedet ikke kan lide ved en pige.

- Mit største turnoff ved en pige, det er, at hun har rigtig mange tatoveringer, siger Casper og kigger ned over sin meget tatoverede krop.

- Så kan man se, hvor dobbeltmoralsk, jeg er.

Hvem af pigerne - tatoverede eller ej - der falder mest i Caspers smag, finder vi ud af i aften, når han checker ind på "Paradise Hotel" klokken 22:00 på TV3.

Indtil da kan du møde Casper for første gang herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold