Paradise Hotel 12. marts 2014

Slut med flirt og sex: Ræven ude af Paradise Hotel

Den pigeglade Kasper Birch fejlede sin mission
Af af
Paradise-eventyret er slut for Ræven
Paradise-eventyret er slut for Ræven
Foto: Peter Grosen
Onsdag aften sluttede Paradise-eventyret for 22-årige Kasper Birch. Han blev smidt ud af det idylliske hotel, efter han havde fejlet sin mission.

Han fik en mission af Fie, som gik ud på, at han skulle kidnappe to piger. Men Kasper kunne ikke holde det skjult, og Bekim og Danny pegede på ham som kidnapperen. Og det kostede altså Kasper pladsen på hotellet.

LÆS OGSÅ: Paradise-deltager arbejder som prostitueret

- Det fucking nederen at skulle hjem. Det er fucking nederen, at jeg skal væk fra Laura. Det er bare noget lort, lød det fra en grædende Ræv kort tid efter, at han havde fået besked på at forlade hotellet og de andre Paradisoere.

Kasper blev især kendt som en af de meget pigeglade drenge på hotellet - og det var da også ham, der dyrkede hed lagengymnastik som den første på det mexicanske hotel - det var sammen med partneren, den labre Laura.

Storebror Peter, der blev kendt som 'Ulven Peter', endte med at løbe med sejren, da han medvirkede i 2010-udgaven af Paradise Hotel. Så langt nåede lillebror Ræv ikke.

De to brødre har ikke haft en intern konkurrence om, hvem der klarede sig bedst på det mexicanske hotel. De har derimod støttet hinanden, siger Kasper Birch til Se og Hør:

LÆS OGSÅ: Chok! Paradiso vælger selv at forlade hotellet

- Peter savnede mig, men han kender spillet. Han synes, det var en fed oplevelse for mig. Han ville også gerne have, at jeg havde vundet, siger Ræven og tilføjer:

- Han synes, det har været fedt, at jeg deltog. Jeg tror, Peter har savnet selv at være derinde.


Sponsoreret indhold