Paradise Hotel7. januar 2019

Caroline skal under kniven: Skal have større numse

Caroline Petersen skal have forstørret sin numse, men det er en større operation, hvor hun skal have fjernet fedt fra både hoften og maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170310_wen_-_caroline_29.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Caroline Petersen, som er mest kendt fra "Paradise Hotel", skal have lavet en større operation.

Den populære realitystjerne vil gerne have en større numse, hvor hun skal have placeret overskydende fedt fra mave og hoften og placeret på sin popo.

Det skriver Caroline på sin blog.

"Jeg skal nemlig have lavet en bbl – Brazillian Butt Lift hos Beautytrips. Det vil altså sige, at jeg skal have suget det fedt væk, som jeg har siddende over hofterne, på maven og lårene, ligesom en fedtsugning. Forskellen er bare, at noget af fedtet kommer til at blive placeret i min numse," skriver den blonde stjerne.

Caroline Petersen er med sine mange følgere en stor influencer på de sociale medier, og hun skriver i samme obæring, at hun er bevidst om, at det måske ikke er det mest heldige signal at sende til sine unge fans.

"Jeg er med på, at mange af jer ikke forstår, hvorfor unge piger som mig vil have lavet en plastikoperation, da man skal acceptere sig selv, som Gud har skabt en og vide, at vi alle sammen er gode nok, præcis som vi er. Alt det er jeg med på," skriver paradisoen.

https://imgix.seoghoer.dk/divaer_i_junglen_fie_laursen_janni_caroline.jpg
 (Foto: TV3)

Sådan så Caroline ud, da hun deltog i "Divaer i Junglen" sammen med Fie Laursen og Janni Ree. (Foto:TV3)

Caroline har tabt sig en del kilo, efter hun deltog i "Divaer i Junglen" tilbage i april 2018, og kroppen er ikke faldet helt på plads endnu.

Ifølge stjernen, så er der ikke andet at gøre end at komme under kniven. Det overskydende fedt går ikke væk med sund kost og motion.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg, inden jeg deltog i Divaer i junglen, tog 10-15 kg på. Jeg har tabt de fleste af dem igen; dog er det ikke alt fedtet, som er væk. Især fedtet over mine hofter er fedt, som har irriteret mig længe. Det er fedt, som ikke forsvinder ved at motionere eller spise sundt. Derfor har jeg længe gået med overvejelserne om at få foretaget mig en fedtsugning i det område, og nu er jeg kommet frem til, at det er det, som jeg vil og skal," skriver hun på bloggen.

Caroline Pedersen var 18 år, da hun første gang deltog i "Paradise Hotel".

Sponsoreret indhold