Paradise Hotel 2. februar 2022

Sille Nimholm amok i "Paradise"-finale: Nu forklarer hun, hvad der i virkeligheden skete

Trofaste ”Paradise Hotel”-fans sad formentlig med åben mund og polypper, da David Jarsbo snød sin nu ekskæreste, Sille Nimholm under troskabstesten på ”Paradise Hotel”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ingen tvivl om, at begyndelsen af december måned var en anelse kaotisk for det nu tidligere paradiso-par Sille Nimholm og David Jarsbo.

Få dage inden ”Paradise”-finalen rullede over skærmen, gik parret nemlig fra hinanden. Og efterfølgende har den blonde ”Paradise”-skønhed forklaret, at årsagen til deres brud blandt andet handlede om både utroskab og stofmisbrug.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Søren Lamberth

Sille havde i den grad svært ved at holde tårerne tilbage, da paradisoerne var samlet for at se afslutningen af "Paradise Hotel", hvor David smed den famøse guldkugle. Foto: Søren Lamberth

Alles øjne blev dog i første omgang rettet mod det famøse par, der begge løb med den fine titel som vindere af ”Paradise Hotel” 2021, da David snød sin partner i finalen.

Sille blev nemlig i den grad taget ved næsen, da hendes nu ekskæreste under troskabstesten brød hendes tillid og smed den famøse guldkugle – og således vandt den helt store pengepræmie på 500.000 kroner.

Og her var der altså ingen tvivl om, at Sille mildt sagt var ganske utilfreds med situationen:

- Vi to er fucking ovre, forstår du det? Du er jo syg i dit hoved, lød det fra Sille, som både kastede sin egen kugle efter David og desuden for i flæsket på ham og skubbede ham – inden hun fortsatte med tilsvininger.

Efterfølgende gav Sille i den grad udtryk for, at hun ingen kvaler havde omkring sin opførsel:

- Meningen var jo faktisk, at jeg ville ramme ham i hovedet, forklarede Sille til SE og HØR tilbage i december, da hun satte ord på det øjeblik i troskabstesten, hvor kun gik amok på David.

Og Sille lagde da heller ikke skjul på, at hun var af den overbevisning, at hendes reaktion var helt i orden:

- Jeg fortryder, jeg ikke gjorde mere – jeg fortryder virkelig, at jeg ikke skubbede ham i vandet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Det var en tydeligt chokeret Sille, der under troskabstesten blev snydt af sin "Paradise"-kæreste. Foto: NENT Group

Senere har Sille dog erkendt, at hendes opførsel ikke var ok.

Og i podcasten ”112 for knuste hjerter” sætter hun nu ord på, hvorfor hun pludselig blev fysisk over for David:

- Jeg ville have, at David skulle føle den smerte, jeg havde. Hvis du forvolder mig den her smerte, så må jeg også godt forvolde dig den, forklarer Sille til podcastvært Maria Jencel.

- Når man bliver enormt såret, så reagerer man tit enormt uhensigtsmæssigt. Og det gjorde jeg 100 procent også der.

Efter den dramatiske episode fandt David og Sille dog melodien for en stund – og de nåede da også kort at flytte sammen i Aarhus få dage inden, de gik fra hinanden i begyndelsen af december sidste år.

Se interviewet i toppen, hvor David og Sille sætter ord på deres brud.

Siden parrets brud har SE og HØR adskillige gange forsøgt at få en kommentar fra David. Han har på nuværende tidspunkt ikke reageret på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold