Paradise Hotel2. februar 2022

Sille Nimholm afslører depression på "Paradise Hotel"

Der er vist ingen tvivl om, at Sille havde det ualmindelig svært på ”Paradise Hotel”. Ingen var nemlig klar over, at hun kæmpede med en depression
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den 24-årige Sille Nimholm, tjekkede ind på hotellet i Mexico, var det en flugt fra hverdagen.

Det sætter den blonde ”Paradise Hotel”-deltager ord på i den nyeste episode af ”112 for knuste hjerter”, når hun blandt andet fortæller om den facade, hun satte op på hotellet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_finale_2021_02_16dec21.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Sille Nimholm og David Jarsbo blev kærester efter hjemkomsten fra hotellet. Parret gik fra hinanden i begyndelsen af december sidste år. Foto: Søren Jul Lamberth

Umiddelbart var der intet usædvanligt at spotte, da Sille Nimholm i sin tid tjekkede ind på det luksuriøse hotel i Mexico sammen med resten af ”Paradise”-startcastet.

Men sandheden er, at hun havde en depression. Og derfor var der også en helt særlig årsag til, at David Jarsbo, som Sille senere blev kæreste med, på sin vis havde en helt speciel tiltrækningskraft:

- Jeg havde det jo stadig skidt indeni, og jeg havde brug for, der var nogle til at hive mig lidt væk fra det. Og det var David enormt god til, forklarer Sille og uddyber, at hun ved på sin vis at lægge ansvaret over på David, mistede sig selv.

Parret gik fra hinanden i begyndelsen af december – få dage inden ”Paradise”-finalen rullede over skærmen, og hvor David snød sin daværende kæreste i troskabstesten. I den forbindelse vandt han ene og alene den store pengepræmie på intet mindre end 500.000 kroner.

Efter hjemkomsten fra Mexico og bruddet fra David, som ifølge Sille skyldes utroskab og stofmisbrug, er det, som om hun på sin vis afslører, at seerene ikke så den ”rigtige” Sille.

- Jeg fandt mig i ting, jeg normalt ikke ville finde mig i – jeg havde ikke overskuddet forklarer hun i podcasten.

Tiden på hotellet fik dog ikke Silles depression til at forsvinde. Og efter hjemkomsten var den naturligvis stadig gal:

- Jeg blev enormt afhængig af ham (David, red.) Mit humør afhang af hans humør. Og jeg havde en forventning om, at det hele tiden var ham, der skulle hive mig op. Og jeg var jo hele tiden ovre i ham, fordi jeg kunne jo ikke holde ud at være hos mig selv, forklarer hun.

Silles depression spøger stadig i dag. Og siden parrets brud har følgere af den tidligere paradiso blandt andet kunne følge med i hendes træningsruter samt åbenhed om psykologbehandling.

Hun forsøger nemlig stadig at tage hånd om sin depression ved at besøge en psykolog, som hun også tidligere i sit liv har hjulpet hende.

Siden David og Silles brud tilbage i december har SE og HØR adskillige gange forsøgt at få en kommentar fra David. Han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold