Sami smidt ud af "Paradise Hotel": Det er så latterligt

Foto: TV3

Aftenens batalje i "Paradise Hotel" blev endestationen for to paradisoer.

Louise blev smidt ud af de andre deltagere, imens Sami blev hevet med i faldet. Tamt og latterligt, mener han selv.

Da Louise blev sendt ud af deltagerne inde på hotellet, fik hun nemlig lov til at tage en person af det modsatte køn med i faldet. 

Her blev det Sami, der trak det korteste strå. 

- Da hun så siger mit navn, kommer jeg med et lille smil, men jeg er sgu utilfreds med det. Jeg synes, at det er tamt. Louises forklaring er rigtigt latterlig, fortæller Sami til SE og HØR.

Louise forklarede sit valg med, at Sami ikke havde støttet op om hende. Og hun kan godt forstå, at det kan se lidt underligt ud, når man ser det på TV.

- Det ser lidt sjovt ud, måden det er klippet sammen på, for man ser, at jeg snakker med Sami og han siger, at han vil støtte mig. Men kort efter tager Sami fat i mig og siger, at han ikke kan støtte mig. Jeg snakker så med de andre drenge, og de vil gerne støtte mig, fortæller Louise om grunden til, at hun tog Sami med i faldet i aftenens "Paradise Hotel". 

Derudover synes Louise ikke, at Sami har været loyal overfor hende, selvom de kom ind på hotellet på samme tid. 

- Sami har aldrig været 100% loyal overfor mig. Han inddragede mig aldrig, når han lagde taktik. Jeg tror også, at hvis det var mig, ville jeg blive irriteret. Men hvis han kigger lidt i bakspejlet og ser, hvordan han behandlede mig derinde, så ville han også godt kunne se, hvorfor jeg valgte ham, lyder det fra Louise. 

Efter hjemkomsten fra "Paradise Hotel", havde Sami da heller ikke meget tilovers for Louise. 

- Det første stykke tid har jeg ikke rigtigt snakket med hende. Jeg har båret meget nag, og det troede jeg sgu ikke, at jeg ville. Det er måden, der irriterede mig utroligt meget. Det tog lidt tid at komme sig over, fortæller Sami. 

Han mener samtidig, at Louise burde have taget en af hotellets stærke spillere med i faldet. 

- Jeg synes, at hun skulle have smidt en af de stærke ud. Hun skulle have taget Teitur med. Stod det til mig, havde jeg taget en af de stærke med, lyder det fra Sami. 

Det havde Louise også overvejet, men hendes førstevalg kunne hun ikke få lov til at tage med.

- Når jeg står og skal vælge imellem de andre drenge, der spørger jeg faktisk, om jeg må vælge Jonass, og det må jeg ikke, fordi han har vundet bataljen, fortæller hun til SE og HØR. 

Efter Louise og Samis exit fra "Paradise Hotel", er der kun seks deltagere tilbage på hotellet. 

Vil du læse mere om realitystjernerne? Køb et abonnement på SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close