Paradise Hotel24. juli 2014

Sådan kommer du med på Paradise Hotel

Læs her om du har, det der skal til
Af af
Tag testen i bunden af artiklen
Tag testen i bunden af artiklen
 Foto: Peter GrosenHvad siger du til flere ugers fest, druk og sex på TV? TV3 søger lige nu deltagere til 11. sæson af Paradise Hotel. Men før du kan pakke kufferten og være med i landets mest kendte reality-program, skal du gennem nåleøjet.

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel' Se alle deltagerne
- Vi leder efter udadvendte mennesker, mellem 18 og 32 år, der kan tåle, at der er kamera på. De skal have lyst til at holde den fest, som det er at være med. Det er svært at sige, hvad vi leder efter hos den enkelte deltager. Vi leder efter en gruppe af mennesker, der er forskellige, men som passer sammen. Det skal være folk med sjove personligheder. Man skal turde stå ved den, man er. Der er kamera på hele tiden, så det er vigtigt, at man ikke spiller skuespil, siger TV3's pressechef Søren Hedman til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel-deltager arbejder som...

Interesserede skal sende en ansøgning til produktionsselskabet Mastiff inden midten af august.

Derefter bliver der udvalgt 50-60 mennesker ud af omkring 2.000, som produktionsselskabet så præsenterer TV3 for. Blandt den gruppe udvælges tv-folkenes bud på deltagere.

Kandidaterne skal så gennemgå både fysiske undersøgelser og samtaler med en psykolog for at sikre, at de kan klare både de fysiske udfordringer og al opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Paradise Hotel 2014

- Der sker en nøje udvælgelse, så vi kan være sikre på, at deltagerne får en oplevelse for livet, uanset hvordan det går dem. Det er et stort puslespil, opsummerer Søren Hedman.

I klippet herunder kan du gense, hvordan det så ud da deltagerne blev præsenteret i 2011.


Optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel starter til september.

Sponsoreret indhold