Rikke Gøransson siger farvel til ”Paradise Hotel”

TV3 er netop blevet færdige med at filme den 17. sæson af realityhittet ”Paradise Hotel”, hvor den velkendte vært Rikke Gøransson har været i spidsen.

Præcis som hun har været siden sæson fire.

Men nu begynder optagelserne til den 18. sæson, og det kommer til at foregå på en lidt anden måde, end hvad vi er vant til.

I stedet for Rikke får sæsonen nemlig to helt nye værter, mens Rikke Gøransson rejser tilbage til Danmark.

Det afslører TV3 i en pressemeddelelse.

Rikke bliver nemlig afløst af YouTuberen Emil Olsen og ”Love Island”-baben Olivia Salo, som i stedet bliver dem, der skal hive deltagerne rundt i manegen, når de præsenterer nye og vilde twists for deltagerne og hjælper dem igennem den ugentlige parceremoni.

 - Jeg er for evigt taknemmelig for at få denne fantastiske mulighed – og jeg er heldig, at det er sammen med Emil. Rikke er en sand legende, og jeg er enormt stolt over, at jeg også skal være vært på Paradise Hotel, lyder det fra Olivia Salo i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under billedet

Når 18. sæson indfinder sig på Viaplay senere på året, så er det altså Olivia Salo og Emil Olsen, der styrer slagets gang. Foto: TV3

Udover afsløringen af de to nye værter fortæller TV3 desuden, at der ikke vil gå længe, før den 17. sæson bliver sendt på Viaplay, mens vi kan se frem til at se Olivia Salo og Emil Olsen i aktion til efteråret, når den 18. sæson bliver sendt.

- Det er enormt spændende, og det giver os mulighed for at udvikle formatet og skabe nye rammer og twists, som vi synes, giver formatet noget nutidig kant. Vi glæder os meget til, at Paradise Hotel er tilbage med en 17. sæson på Viaplay inden så længe, lyder det fra programredaktør Kenneth Kristensen om de nye værter.

Ikke ukendt territorie

Hverken Salo eller Olsen er uvante, når det kommer til at være foran kameraet.

Olivia deltog i den første sæson af ”Love Island”, og siden har haft sit helt eget program ”Olivia og sexmyterne” med foreløbigt to sæsoner.

Emil Olsen har derimod haft sin vante gang på YouTube, hvor han i dag har mere end 33.000 følgere. Her deler han beautytips og videoer, hvor han viser, hvordan du lægger den helt rette makeup.

Se Rikke Gøransson byde de to nye værter velkommen til "hendes hotel":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close