Reality 23. december 2020

Philip May efter hård fødsel: - Jeg græd så meget

I går blev "Paradise Hotel"-parret Philip May og Simone Hvenegaard forældre, da sønnen Vilmar kom til verden. Nu fortæller Philip om fødslen, som skulle vise sig at blive ganske hård for parret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Philip May og Simone Hvenegaard blev i går forældre for første gang til sønnen Vilmar. Nu fortæller "Paradise Hotel"-stjernen om fødslen.

For den var ikke nem, slår Philip fast over for SE og HØR. Det kan dog ikke overskygge glæden ved at være blevet far.

- Vi har det fantastisk, fyldt med en ubeskrivelig glæde. Det er stadig lidt surrealistisk det hele. Men man er jo allerede dybt forelsket i den lille knægt. Nu glæder vi os bare til at komme hjem med ham, siger Philip til SE og HØR.

Den lille familie er stadig på hospitalet, og det er herfra, at reality-gutten fortæller om, hvordan fødslen af lille Vilmar gik.

- Vi kom ud på hospitalet d. 21. december ved en 23-tiden, også satte de Simone igang. Han gad bare ikke ud den lille dreng - så ca. kl. 07.00, da personalet fandt ud af, at Vilmar ikke havde flere kræfter, tog de ham ud med en sugekop, forklarer Philip og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

De nybagte forældre er ovenud lykkelige for at have budt lille Vilmar velkommen til verden (Foto: Privat)

- Simone var så hamrende sej, er stadig dybt imponeret over, hvor stærk hun er, og hvor sejt hun tog det hele. 

Sådan bliver julen

Lille Vilmar er et sandt julemirakel for Philip og Simone. Og hans ankomst her sent i december betyder ikke, at der skal fejres jul på hospitalet - forhåbentlig.

- Vi skal hjem til os selv i huset, og det bliver helt low key. Men julehyggen skal selvfølgelig også være der, også kommer min mor og søskende forhåbentlig forbi, siger Philip og fortsætter:

- Vi er stadig på hospitalet dog, fordi Vilmar kæmper lidt med nogle efterreaktioner efter den hårde fødsel, så han skal lige stabiliseres, men vi kan forhåbentlig komme hjem i morgen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Philip og Simone mødte hinanden på "Paradise Hotel" (Foto: Kaspar Wenstrup)

På trods af den hårde fødsel og det lange hospitalsophold er Philip ikke til at pille ned. Den nybagte far oser af stolthed og lykke.

- Det er den største drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg græd så meget, da han kom ud, så meget af glæde! Jeg glæder mig til den her rolle og ansvaret der hører med. Jeg er stolt, slutter han af.

Sponsoreret indhold