Paradise Hotel16. november 2015

Afsløring: Patrick Brylov er tilbage i "Paradise Hotel"

Pigerne blev meget, meget glade, da den flotte gut dukkede op på hotellet i Mexico - helt fit efter sidste sæsons styrt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151113-paradise_hotel_2016-tsl-0084_3.jpg
 thomas laursen

Først flyttede ti unge festaber ind i huset i Mexico, men nu er de pludselig 11.

Og det er især pigerne ret begejstrede for, for årets store overraskelse er nemlig sidste sæsons uheldige gut, Patrick Brylov.

Sidste sæson var han i dén grad pigernes ven, og skal man tro dette års deltagere, så gentager historien sig nok.

-Jeg kom jo uheldigt afsted sidste sæson, men det var mit livs oplevelse, så da chancen opstod, var jeg selvfølgelig klar igen, foklarer Patrick.

I 2015 udgaven af det populære program væltede han om på et glat guld, og endte faktisk med at måtte forlade huset i ambulance.

Patrick forklarer dog med et stort grin, at han sikkert ikke er blevet meget klogere på kombinationen af alkohol og et glat gulv.

I galleriet herunder kan du se, hvor medtaget Patrick var efter sit dramatiske fald. Og i videoerne nederst kan du høre, hvordan han reagerede dengang.

Patrick kvæstet på "Paradise Hotel"

-Jeg synes jo ikke, jeg er nogen klodsmajor, men også denne her gang er jeg allerede faldet et par gange og har slået mig, griner Patrick.

Første ombæring betød iøvrigt en porcelænskrone på en tand, og den faldt pludseligt af, umiddelbart før han skulle afsted til Mexico denne gang.

Heldigvis nåede han at få det lavet, så han nu kan kigge husets piger an.

-Jeg synes, de alle er udadvendte og pæne, men måske ikke lige min type. Jeg vil gerne have mørkt hår og et uskyldigt look, hygger charmetrolden.

I denne video fra sidste sæson fortæller Patrick om ulykken:

Han var ikke tilfreds med at forlade programmet før tid. Han fortalte mere i videoen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold