Paradise Hotel7. juli 2017

"Paradise"-vinder har fået en kæreste

Anders Schultz er ikke længere single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise12.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Anders Schultz, der vandt årets udgave af "Paradise Hotel", er ikke længere single.

Han har nemlig fundet sig en sød pige, som han nu er blevet kæreste med, det afslører han på sin blog.

- Denne blog er en del af mig, og derfor virker det ikke naturligt at udelade store dele af min hverdag. Denne pige er blevet så stor en del af mit liv, at det virker forkert ikke at dele hende med jer! Så derfor vil jeg gerne have lov at introducere jer for pigen i mit liv. Min kæreste, Line, skriver Anders på bloggen.

Parret mødte hinanden for et par år siden, men det er først nu, at de er blevet kærester.

- Line og jeg har en lang historie sammen. Vi lærte hinanden at kende gennem fælles venner, og vi havde en god kemi fra starten. Dog var det som om at omstændighederne altid var imod os. Jeg vil ikke gå ind i detaljerne omkring dette, men kort sagt så var det bare som om vi mødte hinanden på et helt skævt tidspunkt i livet, skriver Anders.

Anders har generelt haft godt styr på damerne den seneste tid. På "Paradise Hotel" formåede han fx at være sammen med Caroline Petersen, og da han lige var kommet hjem fra Mexico, blev han kæreste med Michelle Kusk, der var med i "Paradise Hotel" forrige år.

- Vi er ikke uvenner, vi har begge to indfundet os med, at vi ikke skal være sammen, fortalte Michelle til SE og HØR, da hun og Anders havde slået tilbage i marts.

Forholdet mellem Anders og Michelle startede ellers lovende, selvom Anders ikke var helt vild med den måde, som de havde mødt hinanden på.

- Det er lidt en dårlig historie, for jeg er lidt en pussy i den historie. Michelle hun likede nogle af mine billeder, og jeg likede billeder tilbage. Jeg skulle nok have skrevet, det gjorde jeg ikke, jeg fangede ikke lige hintet, fortalte Anders til SE og HØR, da det kom frem, at de var kærester.

Men nu, efter de har kendt hinanden i et stykke tid, er Anders altså kæreste med Line. Og Anders mener, at tingene nok skal ske, hvis de skal ske.

- Timing er en svær og altafgørende faktor. Det er noget som Lines og min historie har lært mig. Den har dog også lært mig en vigtigere ting: Hvis det er det rigtige, skal tingene nok falde på plads i sidste ende. Vi genoptog kontakten igen for et par måneder siden, efter ikke at have snakket sammen i næsten 1/2 år, skriver Anders på bloggen. Anders havde også held i sprøjten i årets "Paradise Hotel", da han i den første uge på hotellet blev gift med Tanja. De billeder kan du se herunder

Bryllup i Paradise Hotel 2017 Tanja og Anders

Sponsoreret indhold