Paradise Hotel 12. februar 2010

Galleri: Brystkavalkade

Barmfagre Stina er ude af ”Paradise Hotel”. Tilbage står mindet om hendes gevaldige attributter – se alle billederne
Stina har vist sine flotte fortrin ved mere end en anledning i "Paradise Hotel"
Stina har vist sine flotte fortrin ved mere end en anledning i "Paradise Hotel"
Foto: Thomas Laursen

Den 21-årige brystbombe fik kun 4 dage på "Paradise Hotel", før hun blev smidt ud i torsdagens parceremoni - alligevel har hun allerede skabt sig en ordentlig fanskare.

Specielt mændene er vilde med den barmfagre pige - ikke mindst på grund af hendes forrygende fortrin, som hun bestemt ikke har været nærig med at vise frem i løbet af de få dage på hotellet.

Stina mener selv, at hendes batterier tilbragte mere tid under hendes tøj end oppe i kameraerne.

- Det er pissehamrende irriterende, at TV3 fokuserer så meget på mine bryster. Det bliver fremstillet som om, at jeg kun går op i dem, og sådan var det slet ikke, siger Stina til seoghør.dk.

Fisse, patter og sex

- Jeg er da helt sikkert glad for mine bryster men de viser på intet tidspunkt de situationer, hvor jeg siger, at jeg ikke vil have, at folk skal fokusere på dem, raser silikone-dronningen.

- For produktionen handler det hele om fisse, patter og sex. De viser kun de situationer, hvor folk udstiller sig selv og siger noget kikset - ikke, når vi sidder og snakker stille og roligt.

Selv om Stina - ifølge hende selv - ikke viste sine bryster hele tiden, har kameraet alligevel fået adskillelige glimt af silikone-babserne. Vi har fundet de største øjeblikke - se galleriet her:


Sponsoreret indhold