Paradise Hotel22. marts 2010

Paradise-Stina: Derfor er jeg en bitch

Hotellets intrigante brystbombe fortæller her hvorfor, hun er blevet så hård
Der er en årsag til alt. Der er også en forklaring på, hvorfor hun er blevet en bitch
Der er en årsag til alt. Der er også en forklaring på, hvorfor hun er blevet en bitch
 Foto: Thomas Laursen

Hun er selvsikker og selverklæret bitch. Og hun har ben i næsen, som kun de færreste tøser på"Paradise Hotel" har. Men alt har en årsag.

22-årige Stina har prøvet mere end de fleste - også på livets skyggeside.

Da hun var bare 15 år, blev hun smidt ud hjemmefra af sin far.

- Min mor drak meget, da jeg boede hjemme hos hende, og så lokkede min far mig som 14-årig med mit eget værelse og penge til tøj. Derfor flyttede jeg hjem til ham, og han fik den fulde forældremyndighed. Men da jeg blev 15, ville han ikke have mig, siger Stina og uddyber;

Efterladt på Døgnkontakten

- Han kunne ikke klare mig længere, og så bestemte han, at jeg skulle på børnehjem. Han var vist ligeglad, hvor jeg kom hen - bare det ikke var til min mor, selv om jeg gerne ville hjem til hende. Så han tog mig med til "Døgnkontakten" på Åboulevarden i København. Sådan et sted, hvor man kan komme og bo i 3 måneder, fortæller Stina, som dog blev boende i omkring 8 måneder, fordi hun blandt narkomaner og andre skæve eksistenser opførte sig eksemplarisk.

Senere endte hun på et hjem i Holbæk, hvor man havde mere frie rammer under ansvar. Her mødte hun en kæreste, som hun senere flyttede sammen med i København og havde et forhold til i 4 år.

Boede på gaden
Da forholdet til kæresten sluttede, ventede en omflakkende tilværelse for den unge pige.

- Da vi splittede, boede jeg på gaden i 4 måneder. Hist og her hos venner og sådan. Hos min mor var der proppet med unger, så der kunne det ikke blive, siger Stina, der som helt lille så sin lillebror og lillesøster bliver tvangsfjernet fra hjemmet.

- Jeg har altid klaret mig selv. Jeg har haft mange succesoplevelser, hvor jeg har opnået en masse, selv om jeg ikke kunne få hjælp af nogen. Og jeg har det jo rigtig godt i dag, fortæller den smækre paradiso, som i dag er notorisk singlepige.

Se galleriet med barmfagre Stina.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/gallerier/ph6-stina-bryster/stinapat8-jpg.jpg


Sponsoreret indhold