"Paradise"-Sille om kæresten: - Han lyver og bedrager

Garvede realityfans er naturligvis udmærket med på, at alt kan ske på ”Paradise Hotel”.

Og det måtte den 23-årige Sille da også sande ved parceremonien, hvor både Sofia og Yazmin stod bag hendes partner David.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Søren Lamberth

- Jeg ved ikke, hvad fuck der foregår, lyder det fra Sille, inden hun gør sig klar til selv at indtage sin vanlige plads bag David.

Det gik næppe nogens næser forbi, at Sille var mere end almindeligt overrasket over situationen:

- Jeg er jo pissebange for, at hele hotellet er gået bag min ryg og bare har en masterplan om at smide mig hjem, fortæller Sille til SE og HØR.

Især fordi David har gået og sagt hele dagen, at jeg skulle slet ikke være bekymret, og ”der står ikke nogen bag mig” – og så har han bare brugt hele dagen på at lave en kæmpe plan uden at informere mig om noget.

Og det er jeg enormt uforstående over for, fordi jeg er hans partner.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Efter parceremonien lægger Sille heller ikke skjul på sin utilfredshed over for David, som dog hurtigt er tilgivet.

Men derfor er det alligevel ikke sjovt for Sille at se optagelserne, der viser, hvordan både David og blandt andet veninden Stine (som efter hjemkomsten fra Mexico har ændret navn til Nora, red.) lyver for hende.

- Det rammer selvfølgelig hårdest, at det er David, der lyver, for det er jo ham, der betyder mest for mig herhjemme. Og det gør jo kun ondt, fordi jeg har de følelser for ham, jeg har.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

- Det er da nederen at se, at han kan sidde og sige i sync, at han er så glad for mig, og så alligevel så lyver han og bedrager han helt vildt.

- Det er jo aldrig fedt, når nogen lyver for en. Men jeg prøver bare at huske mig selv på, at det er en anden tid nu. Vi havde jo ikke kendt hinanden særlig længe, uddyber Sille.

Sille forklarer videre, at hun og David, der i dag danner par, efter hjemkomsten fra hotellet i Mexico har talt ud om de ting, der skete på "Paradise Hotel".

Se videoen, hvor David vælger Sille og Anton efterfølgende sender Sofia hjem, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af "Paradise Hotel" på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close