Paradise Hotel5. marts 2010

Paradise-Peter: Amalie er for ung til mig

Hotellets hotteste par udnævnte pludselig sig selv som kærestepar i gårsdagens afsnit. Men det ville aldrig gå herhjemme, mener Peter
På "Paradise Hotel" danner Amalie og Peter nu officielt par, men det ville aldrig gå mellem dem herhjemme i Danmark
På "Paradise Hotel" danner Amalie og Peter nu officielt par, men det ville aldrig gå mellem dem herhjemme i Danmark
 Foto: TV3

De har knaldet. De har flirtet. De har kysset til den store guldmedalje. Og i går aftes blev Peter og Amalie så endelig Paradise-kærester.

Men hvad ligger der mon i dét begreb, og hvad gjorde turtelduerne anderledes i forhold til før kærestebeslutningen blev taget?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6amailieomsextek-jpg.jpg- Når man er Paradise-kærester, så kysser man ikke med andre piger. Ikke at jeg kyssede med en masse, men der var jo de forskellige isterninglege. Men ellers vil jeg nu ikke sige, der var den store forskel på vores forhold før og efter beslutningen, forklarer Peter.

Helt spontant

- Rikke spørger os, og vi aftaler, at være kærester. Det var ikke noget, vi havde snakket om på forhånd, så det var helt spontant, fortæller Peter.

Parret kunne dog ikke få tingene til at fungere hjemme i Danmark. Og det er der flere årsager til.

- Amalie er alt for ung til mig. Hun er kun 18 år. Vi er to vidt forskellige steder i livet. Jeg har hørt, at hun i en brandert har sagt, at hun ville være papmor til min datter, Milla. Men det går ikke herhjemme. På "Paradise Hotel" er alting anderledes og uden forpligtelser, siger Peter, som dog er rigtig gode venner med Amalie den dag i dag, og tilmed har været med oppe i Nordsjælland og hilse på hendes forældre.


Sponsoreret indhold