Paradise Hotel 18. februar 2010

Paradise-Peter: Derfor blev vi ikke kærester

Sexkongen fra årets ”Paradise Hotel” forklarer, hvorfor ham og den 18-årige frækkert ikke danner par efter hjemkomsten til Danmark
Peter og Amalie kunne ikke få det til at fungere hjemme i Danmark
Peter og Amalie kunne ikke få det til at fungere hjemme i Danmark
Foto: Jacob Ljørring

Manden med den dybe, blide stemme er gået hen og blevet Mads Gleagers arvtager på hotellet udi kunsten at dyrke sex for åben skærm, og Peter indrømmer gerne, at han havde store følelser for 18-årige Amalie under opholdet i Mexico.

Men da turtelduerne kom hjem til Danmark, kunne de ikke få det til at fungere.

- Vi var rigtig glade for hinanden inde på hotellet, men herhjemme er vi bare gode venner. Vi taler rigtig meget sammen, siger Peter til seoghør.dk.

- Årsagen til, at vi ikke kunne få det til at fungere, er, at man kommer ud af den der Paradise-boble, man befinder sig i derinde. På hotellet er alting bare så fint, man får mad serveret, sengen bliver redt for én og man skal ikke tænke på noget som helst praktisk.- Herhjemme er det ikke helt så nemt, det hele er ikke bare fest og farver og man går på arbejde og har travlt, forklarer Peter.

Peter og Amalie havde dog talt om, hvorvidt de skulle forsøge at være kærester, når de kom hjem.

Andre har fået det til at fungere før dem, eksempelvis Kasper og Tammie i år og Jon og Line Sofie sidste år.

- Sådan skulle det ikke være. Vi var enige om bare at være venner, da vi kom hjem. Men uden at røbe for meget, kan jeg sige, at tingene inde på hotellet altså også udvikler sig i en uheldig retning, hvad angår et fast forhold, siger Peter.Sponsoreret indhold