Paradise Hotel1. april 2015

Paradise-Patrick: Sådan har jeg det i dag

Måtte forlade Paradise efter voldsom styrt
Af af

Patrick kvæstet på "Paradise Hotel"

En alvorlig ulykke i tirsdagens afsnit af Paradise Hotel lagde en dæmper på det ellers så festlige hotel. Den pigeglade Patrick styrtede og slog hovedet så voldsomt, at han måtte en tur på hospitalet.

Her vurderede lægerne, at hans hovedskade var så alvorlig, at den unge kostvejleder måtte sendes hjem til Danmark i stedet for at vende tilbage til hotellet og sine venner.

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: Sådan husker jeg ulykken

Pigerne har sværmet om Patrick på Paradise Hotel, men i aften får det en dramatisk afslutning. Den eftertragtede fyr falder og slår hovedet så voldsomt, at han bliver sendt på hospitalet og lægerne vurderer, at det ikke er forsvarligt at lade ham vende tilbage til hotellet.

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: - Det dummeste jeg nogensinde har hørt

Og for at det ikke skulle være nok kørte Patrick også galt dagen efter. Det kostede ham et smertefuldt piskesmæld.

- Så jeg kunne ikke komme i gang med at træne. Jeg kunne ikke arbejde. Men nu går det væsentligt bedre. Men det har været nogle hårde første måneder i det nye år, siger Patrick i et interview med TV3.

Ulykkerne skete i november sidste år, og de næste mange uger levede Patrick af suppe og yoghurt, fordi Paradise-fyren ikke var i stand til at spise andet. Heldigvis er han nu tilbage på 'normal' kost, ligesom helbredet er ved at være i top igen.

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: Sådan husker jeg ulykken

- Det tog cirka seks uger, før at kroppen lignede sig selv igen. Men det går heldigvis godt, fortæller Patrick til SE og HØR.

Patrick husker selv ikke meget fra sit voldsomme styrt. Han husker dog, at han stod nede i poolen sammen med Kasper og Sasha.

- Pludselig råber Theis noget oppe fra værelset. Det sidste jeg husker er, at jeg løber op til ham. Det næste jeg kan huske er, at jeg vågner op i en bil på vej til hospitalet. I programmet kan man se, at jeg sidder på gulvet efter at være faldet. Men det kan jeg slet ikke huske, fortæller Patrick Brylov til SE og HØR.

Du kan høre Patrick fortælle om uheldet og kvæstelserne i videoen her. Der er flere billeder i galleriet nederst.

Han var ikke helt tilfreds, da han stod i lufthavnen. Hvorfor kan du høre her

Se sekunderne efter det dramatiske fald i klippet herunder:

Se eller genes klippet med de dansende Paradise-deltagere

Patrick Brylov er heldigvis kommet sig 100 procent siden ulykken.

"Paradise Hotel" sendes i aften klokken 22 på TV3

Sponsoreret indhold