Paradise-Patrick: Sådan husker jeg ulykken

Patrick kvæstet på "Paradise Hotel"

"Paradise Hotel" er fyldt med drama, men alligevel bliver det en tand for dramatisk i aften. Patrick falder og slår sig voldsomt - så voldsomt, at han ikke kan huske det hele.

Se flere billeder af hans forslåede ansigt nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Patrick kvæstet på "Paradise Hotel"

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: - Det dummeste jeg nogensinde har hørt

LÆS OGSÅ: Hotellets upopulære pige: - Jeg er skide ligeglad

- Jeg er nede i poolen sammen med Kasper og Sasha. Pludselig råber Theis noget oppe fra værelset. Det sidste jeg husker er, at jeg løber op til ham. Det næste jeg kan huske er, at jeg vågner op i en bil på vej til hospitalet. I programmet kan man se, at jeg sidder på gulvet efter at være faldet. Men det kan jeg slet ikke huske, fortæller Patrick Brylov til SE og HØR.

Hør ham fortælle om skaderne her

Se det dramatiske klip herunder:


Lægerne vurderede efterfølgende, at skaderne var så omfattende, at den unge kostvejleder skulle sendes på et fly tilbage til Danmark i stedet for at vende tilbage til luksushotellet. Hunket fra Hvidovre afslører, at hans øje var seks uger om at blive normalt igen.

Den 24-årige fyr blev fra start den mest eftertragtede på hotellet og flirtede heftigt med Monique. Flere af de andre deltagere har hygget sig med lidt lagengymnastik, men det var ikke blevet til noget, selvom han var blevet, forsikrer han.

- Monique og jeg hyggede os og havde det sjovt sammen. Men der var ingen af pigerne, der tændte mig. Jeg lærte dem at kende og flirtede med dem alle sammen. Så derfor kunne det ikke blive til mere end et kys, når vi havde fået for meget at drikke, siger Patrick.

Der er dog en ting på hotellet, han havde glædet sig til, men ikke fik lov til at opleve.

- Jeg havde glædet mig til Mr. Paradise fordi vi drenge havde det sindssygt sjovt sammen.

"Paradise Hotel" sendes i aften klokken 22 på TV3.

Heller ikke i lufthavnen var han fri for uheld. Hør om det her

Se eller gense paradisoerne gå amok

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close