Paradise Hotel30. marts 2016

Paradise-Patrick og Michelle: Afbrudt samleje

Det var tæt på, men veltrænede Patrick Brylov har stadig til gode at komme i trusserne på Michelle Kusk, som også havde håbet på meget mere
Det var tæt på sæsonens anden omgang sex i onsdag aftens afsnit af Paradise Hotel 2016. Men Michelle og Patrick nåede ikke så langt.
Det ødelagde Christina Maria til stor fortrydelse for det lune par, som på tredie uge kredser om den varme grød. - Det var frustrerende, at Michelle og jeg ikke kunne få lov til at få lidt tid for os selv.
- Vi går op og ned af hinanden hele tiden, og det er sjældent man får mere end nogle minutter for sig selv, og så var Christina Marias tidspunkt ikke specielt heldigt, siger Patrick til sh.dk. Også Michelle var svært skuffet - og sur i afsnittet. - Mange tror, at Patrick og jeg havde sex under dynen, men så langt nåede vi desværre ikke.
- Christina Maria vælger at brase ind, og fortælle os, at vi ikke må have sex på MIT værelse.
- Jeg blev rigtig irriteret på Christina Maria. - Patrick og jeg var gået ind på værelset for at hygge os, og selvfølgelig håbede jeg da, at det ene ville tage det andet Men det får hun ødelagt rigtig fint. - Hvilket højst sandsynligt også var planen, fortæller Michelle.

Sponsoreret indhold