"Paradise”-Patrick er blevet single: Det er hårdt

Patrick Brylov kunne slappe mere af i sin anden omgang på hotellet

Patrick Brylov kunne slappe mere af i sin anden omgang på hotellet

Foto: Thomas Laursen

Han smeltede pigehjerte efter pigehjerte, da han medvirkede i ”Paradise Hotel” både første og anden gang.

Så der var formentlig mange pigehjerter, der blev en smule knuste, da det i foråret kom frem, at Patrick Brylov havde fundet sig en kæreste.

Nu er forholdet til hende dog slut, bekræfter Patrick Brylov over for Ekstra Bladet:

- Det fungerede desværre ikke. Vi er hverken uvenner eller hader hinanden, men derfor er det stadig en hård ting at gå igennem. Det vigtigste er, at vi begge forhåbentlig kommer ud på den anden side og er glade, siger Patrick Brylov til Ekstra Bladet om det nu afsluttede forhold til 22-årige Nadja.

Patrick Brylov, der medvirkede i både sæson 11 og 12 af det populære realityprogram, mødte Nadja i træningscentret, og siden begyndte de at skrive sammen med.

Mens han var på hotellet, dannede han blandt andet par med Michelle Kusk.

Patrick Brylovs medvirken i ”Paradise Hotel” var dog ikke kun kys, fest og farver. Han endte nemlig med at komme alvorligt til skade, da han faldt og slog hovedet i sæson 11.

Faldet var så alvorligt, at han straks blev hastet på hospitalet. Efterfølgende fortalte Patrick Brylov om de dramatiske minutter, der sendte ham ud af programmet, til SE og HØR:

Jeg er nede i poolen sammen med Kasper og Sasha. Pludselig råber Theis noget oppe fra værelset. Det s- idste jeg husker er, at jeg løber op til ham. Det næste jeg kan huske er, at jeg vågner op i en bil på vej til hospitalet. I programmet kan man se, at jeg sidder på gulvet efter at være faldet. Men det kan jeg slet ikke huske, har Patrick Brylov efterfølgende fortalt til SE og HØR.

Lægerne vurderede efterfølgende, at skaderne fra faldet var så omfattende, at den unge kostvejleder skulle sendes på et fly tilbage til Danmark i stedet for at vende tilbage til luksushotellet.

Hvidovre-fyrens øje var så slemt medtaget, at det tog seks uger at hele. Du kan se eller gense det voldsomme styrt her.

Du kan se billeder af Patrick Brylov som model i galleriet herunder:

Galleri: Patrick Brylov som model

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close