Paradise Hotel12. marts 2010

Paradise-Patrick: Alvorligt syg

Hotellets eneste homo var tæt på at gå ned med flaget
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/paradisepatrick-syg1-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Patrick Smith er med til at sprede godt humør på "Paradise Hotel", men hans liv har langtfra været en fest altid.

Som kun 17-årig led Patrick Smith af bulimi. Han er ikke selv i tvivl om, at han blev offer for spiseforstyrrelsen, fordi han var bange for at springe ud som homoseksuel.

- Det var, da jeg kom hjem fra efterskole. Jeg havde meget i tankerne og skulle til at tage ansvar for mig selv. Da vidste ingen, at jeg var bøsse, selv om jeg selv havde vidst det, siden jeg blev kønsmoden. Alt ramlede sammen for mig. Så startede jeg på at spise og kaste maden op igen bagefter. Mad var noget ondt for min krop. Det slog lige pludselig klik i hovedet. En stemme talte nærmest til mig og sagde, at jeg skulle gøre det. Og hver eneste gang tænkte jeg bagefter, at hold kæft hvor var det dumt, konstaterer Patrick.

Tæt på indlæggelse
Den i forvejen spinkle gut vejede til sidst kun lige over 50 kg, og han var tæt på at blive indlagt.

- Det var ulideligt. Jeg sov 16 timer om dagen og var tæt på at ryge på hospitalet, hvor jeg skulle have mad gennem en sonde. Og til sidst sprang jeg ud. Jeg tænkte "Nu er det nu", husker Patrick.

Og selv om charmetrolden er kommet ovenpå igen og er lykkelig for, at han er sprunget ud, har han stadig men fra sygdommen.

- Ja, det svier en del i halsen nogle gange. Min strube har taget lidt skade. Og min mavesæk. Det gør især meget ondt, når jeg spiser sur mad i store mængder.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/contentbox/ph6temacontent-png.jpgSponsoreret indhold