Paradise Hotel1. april 2010

Paradise-Nicolai: Fik tæv

Charmetrolden var sammen med Susan K og led samme skæbne som hende, da de begge blev slået ned i byen. Se billederne
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/phnicolai-blat-oje1-jpg.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Da Susan K i november sidste år ryddede de kulørte forsider, fordi hun var blevet slået brutalt ned på Gothersgade i København, skrev de fleste medier, at hun var sammen med "en ven".

Men det var ikke hvilken som helst ven, kan SE og HØR afsløre i seneste udgave af bladet. Der er nemlig tale om populære - og dengang helt ukendte - Nicolai Schwartz, som indtil for nylig spillede en central rolle i "Paradise Hotel". Han er rigtig god ven til Susan og har også boet hos hende efter "Paradise Hotel", indtil han fandt sin egen lejlighed på Amager.

Læs også: Stina: Onani frem for sex

- Ja, det var faktisk mig, som blev overfaldet først. Det var nogle indvandrere, som kaldte Susan for en luder, så jeg blandede mig.
Jeg sagde til dem, at sådan snakker man ikke til en dame. Derefter vendte overfaldsmanden sig om og plantede en knytnæve i ansigtet på mig, fortæller Nicolai, som få dage senere (se billedet, red.) kunne præstere et ordentligt, blåt øje.

Det var først derefter, at Susan K fik samme tur af den brutale voldsmand, som var en del af en større gruppe indvandrere.

Læs også: Susan K: Overfaldet var planlagt

- Politiet er nu i gang med en undersøgelse for at finde gerningsmanden. De kigger blandt andet overvågningsbilleder igennem. Det har taget lang tid, og jeg vil da ikke afvise, at sagen er blevet henlagt nogen tid, fordi Susan kort efter selv blev meldt for vold i Århus, fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/nicolaiblatojemidt-jpg.jpg

Både Nicolai og Susan K fik et par på hovedet på en bytur.
(Foto: Kat Holst/privat)

Sponsoreret indhold