Paradise Hotel1. marts 2010

Paradise-Ronnie: Forkert taktik, brormand

Sidste års storprovokatør mener, at hans tvilling skulle have skruet lidt ned for charmen
Ronnie giver sin tvillingbror Kenneth, som kom ind i programmet mandag aften, et par ord med på vejen
Ronnie giver sin tvillingbror Kenneth, som kom ind i programmet mandag aften, et par ord med på vejen
 Foto: All Over

Han var en af de mest omtalte paradisoer i sidste sæson med sit markante og frække, taktiske spil. Men i år må Ronnie Sørensen nøjes med at kigge med fra sidelinjen, når hans tvillingbror Kenneth huserer på hotellet i det mexicanske.

Han kan dog ikke lade være med at synes, at Kenneth har valgt en lidt for offensiv taktik fra begyndelsen.

- Han skulle nok have taget det lidt mere roligt fra starten af. Han kommer ind og er meget markant, men det gør jo, at han bliver sammenlignet med mig, og det er nok ikke en god ting, indrømmer Ronnie, som selv fik flere fjender end venner under sit ophold i Mexico i 2009.

Alt for kæk

- Jeg er meget mere taktisk dygtig end han, hvor Kenneth er bedre til at omgås mennesker. Men de ser ikke den ægte Kenneth. Han er lidt for kæk og hård i munden. Han burde have været ydmyg for at lære folk rigtig at kende, siger Ronnie til seoghør.dk.

Han er dog helt sikker på, at brormand bliver en gevinst for selve showet.

- Jeg har selvfølgelig fulgt med i de første uger, og jeg synes, det har været kedeligt. Der har manglet intrigerne fra sidste år. Jeg håber, at Kenneths indtræden kan gøre spillet lidt mere spændende, lyder det fra Ronnie, som under sin tvillingbror de 15 minutters berømmelse:

- Det bliver interessant at se ham, og en af grundene til, at jeg opfordrede ham til at stille op, var, at han skulle have sit eget navn. Det er ikke fedt for ham, at han altid bliver sammenlignet med mig. Vi er 2 personer. Ikke 1 ...

Sponsoreret indhold