Paradise Hotel19. februar 2010

Paradise-Kasper: Nicolai hjalp mig

Den tætklippede jyde føler, at Nicolai gjorde ham en tjeneste ved at vælge Tammie i parceremonien
Kasper er glad for at han fik lov at beholde Tammie på hotellet
Kasper er glad for at han fik lov at beholde Tammie på hotellet
 Foto: Jacob Ljørring

I gårsdagens, dramatiske parceremoni valgte Nicolai at sende både Mia og Zara ud af programmet.

Dermed fik han sin drømmepartner, Tammie, og sørgede samtidig for, at holde krøltoppen inde i spillet til hendes kyssepartner, Kaspers store glæde.

Men konsekvensen ved valget blev, at Kasper fremover må vinke farvel til både flirteri, kys og hede omfavnelser med hende.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6kaspernicolaihjalpte-jpg.jpgI udsendelsen bliver det aldrig helt klart, hvorvidt Nicolai vælger Tammie for sin egen skyld eller for at hjælpe Kasper, og om det er planen, at de i næste uge skal bytte partner, således at Kasper kan få sin Tammie tilbage.

- Nicolai sagde, at han valgte Tammie for min skyld, men han gjorde det uden tvivl også for sin egen skyld. Det var jo hans drømmepige. Han havde jo et godt øje til hende, men vi spillede også i gruppe sammen, og han gjorde det også for gruppen, forklarer Kasper til seoghør.dk.

Gruppepres

- Som gruppe pressede vi ham også lidt til at vælge Tammie, for det var hendes eneste mulighed for at blive derinde, forklarer Kasper og uddyber:

- Vi lavede ingen aftale om, at Nicolai skulle vælge Tammie, så vi kunne bytte om igen ugen efter. Nicolai ville KUN stå med Tammie, og vi kunne jo ikke bare kræve af ham, at vi skulle bytte om igen og give ham en partner, han ikke ville have, siger han.

På trods af, at Kasper var med til at præge Nicolais valg af Tammie, mener han ikke, at beslutningen var specielt taktisk klog.

- Nej, det var nok ikke det smarteste, han kunne gøre. Mig og Tammie havde et godt forhold til hinanden, og han havde i længden nok stået bedre med Zara eller Mia, reflekterer Kasper, som er blevet kæreste med Tammie efter romancen i Mexico.

Sponsoreret indhold