Paradise Hotel27. maj 2010

Paradise-Julie: Folder sig ud

Den 20-årige babe røg ud lige før finalen, men her er hun frækkere end nogenside
Se lækre Julie smide tøjet
Se lækre Julie smide tøjet
 Foto: connery.dk

Den veldrejede århusianske godte fik kun et par uger inde på "Paradise Hotel" inden hun røg ud få dage før den store finale, som løber af stablen i aften.

Men selv om hun er ude, har hendes fantastiske figur garanteret gjort indtryk på de fleste. Nu viser hun de dejlige former frem på en række frække billeder.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6julieudentoejtek2-jpg.jpgLæs også: Web-TV: Det ægte "Paradise Hotel"

- Jeg er meget feminin. Jeg går op i at pleje mig selv og syntes, at man skal opføre sig som en "dame" når man er ude. Udover det, så ejer jeg tusindvis af pink ting. Og jeg elsker alt, der er feminint og shiny, kvidrer Julie, som understreger sin glæde ved farven med denne trusse.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6julieudentoejtek-jpg.jpgLæs også:"Paradise Hotel": Aldrig mere stangkusiner

I aften er der finale på "Paradise Hotel". For Julie vedkommende, står valget mellem veninden Tammie, som har skuffet hende fælt ved at smide hende ud, og scorekarlen Peter, som Julie har fået et godt øje til, men som samtidig nedlægger alle de piger, han kan komme i nærheden af.

Se hvor den hotte blondine sætter sin stemme i aften klokken 22.00 på TV3. Indtil da, kan du se flere forførende billeder af Julie hos drengerøvsmagasinet connery.dk.Sponsoreret indhold