Paradise Hotel12. maj 2010

”Paradise Hotel”: Aldrig mere stang-kusiner

Tammie holder sig langt væk fra sine veninders fyre - altså fra nu af
Fra nu af, kan Julie have alle sine mænd for sig selv i fred for Tammie
Fra nu af, kan Julie have alle sine mænd for sig selv i fred for Tammie
 Foto: TV3/ Thomas Laursen

Tirsdag aften dukkede Tammies veninde Julie fra Århus op på "Paradise Hotel", men af taktiske årsager forsøgte de to piger at skjule deres gode venskab for de andre deltager.

Det gjorde de blandt andet ved at bringe på banen, at Tammie har været sammen med en fyr, som Julie havde været sammen med forinden.

Et sådan stunt falder sjældent i god jord blandt veninder, men krøltoppen dysser tingene ned, da seoghoer.dk snakker med hende.

Læs også: Paradise-Kasper: Slut med jalousi

- Det er et års tid siden. Jeg var sammen med ham i omkring halvanden måned, hvor vi så hinanden i weekenderne. Julie havde vist kun været sammen med ham en gang eller sådan noget, fortæller Tammie, som dog havde det dårligt over, at hun slog kløerne i en hendes veninde havde været sammen med.

- Jeg holdt det lidt hemmeligt for hende. Jeg ville ikke sige det til hende for jeg vidste, at hun ville blive sur på mig, fortæller Tammie, som godt kan forstå Julie.

Jeg gør det aldrig igen

- Hvordan har du det generelt i forhold til at være sammen med nogle, dine veninder har været sammen med?

- Det synes jeg ikke er i orden. Jeg kunne også godt selv se, at jeg havde gjort noget forkert ved at være sammen med ham. Det var ikke i orden, men jeg kunne faktisk rigtig godt lide ham. Jeg blev lynhurtigt meget vild med ham, så vild, at jeg nærmest ikke kunne se det forkerte i at være sammen med ham, siger krøltoppen og uddyber:

Læs også: "Paradise Hotel": Hul-fætre

- Eller, jeg kunne godt se det forkerte, men jeg valgte bare at kigge den anden vej fordi jeg godt kunne lide ham. Samtidig, så havde hun jo heller ikke været kæreste med ham. Hvis det havde været en eller andens ekskæreste, kunne jeg aldrig finde på at gøre det. Det kunne jeg virkelig ikke, sværger Tammie, som nu danner par med Kasper.Sponsoreret indhold