Paradise Hotel21. maj 2018

"Paradise"-Jasmin: Så hård er min graviditet

"Paradise Hotel"-baben Jasmin Melina bliver mor senere på året, nu fortæller hun, at hun er blevet sygemeldt på grund af plukveer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/miss-paradise-jasmin-070320.jpg
 Foto: All Over Press

Tidligere på året kunne "Paradise Hotel"-baben Jasmin Melina Rendbæk afslører, at hun ventede sit første barn, nu fortæller hun, at der har været komplikationer med graviditeten, der har gjort, at hun er blevet sygemeldt.

- Jeg er nu gravid i uge 30 og alt i alt, har jeg det godt. Jeg har dog døjet meget med plukveer, hvilket har resulteret i, at vi har været omkring Viborg fødeafsnit af to omgange. Plukveer er vidst ikke så unormalt, men de må ikke være der så ofte som jeg havde dem, og slet ikke gøre så ondt. Jordemødrene og lægerne på Viborg tog det meget alvorligt, og det var først der det gik op for mig, at jeg skulle lytte til min krop, og ikke mit stædige hovede, som tror at det kan klare alt, skriver Jasmin på sin blog.

Der er heldigvis ikke noget galt med den lille pige, der vokser sig stor og stærk inde i Jasmins mave.

Lægerne endte alligevel med at sygemelde den tidligere vinder af "Miss Paradise"-konkurrencen. Noget hun ikke har det særligt godt med.

- Grundet denne periode med mange plukveer, har min læge valgt at sygemelde mig. Jeg har nu været sygemeldt i 14 dage, og jeg har haft virkelig svært ved at give mig selv lov til, at det er “okay” at lytte til min krop – det har været et kæmpe nederlag, at erkende at min krop sagde fra så tidligt i min gravidtiet, og at jeg skulle sygemeldes 2 måneder før, at det var planlagt jeg skulle gå på barsel, skriver Jasmin Melina.

Da Jasmin i marts afslørede, at hun var gravid, viste hun sin flotte gravide mave frem på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Fredrik og jeg skal være forældre. Vi har vidst det i en del tid, og jeg vil senere komme til at fortælle meget mere om hele min graviditet. Vi kan slet ikke beskrive med ord, hvor fantastisk dette er! Vi glæder os helt vildt til slut Juli, hvor vi skal møde vores lille skat, og blive en lille familie, skrev Jasmin på sin blog, da hun afslørede at hun ventede sig.

Den lykkelige far er Frederik Schilling, der spiller håndbold på topplan for Århus Håndbold i den bedste danske håndboldrække.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var i november sidste år, at Jasmin og Frederik stod frem som kærester.

Parrets første barn kommer til verden senere på sommeren.

Du kan se billeder fra "Miss Paradise"-konkurrencen, hvor Jasmin vandt, i galleriet herunder

Miss Paradise Hotel 2017

Sponsoreret indhold