”Paradise Hotel”-Nikolaj om forholdet til Anne: - Hun har hele pakken

Nikolaj er en del af det nye startcast, når den 17. sæson af \

Nikolaj er en del af det nye startcast, når den 17. sæson af "Paradise Hotel" får premiere. Han har allerede fået en kæreste ud af deltagelsen.

Foto: Nent Group/Janus Nielsen

I februar måned kunne den tidligere ”Paradise Hotel”-vinder Anne Plejdrup, 21, afsløre, hun havde fundet kærligheden. Men hun kunne ikke løfte sløret for, hvem det var, der havde fejet benene væk under hende.

Dette af god grund.

For i slutningen af marts kunne startcastet til den kommende sæson af TV3-hittet ”Paradise Hotel” endelig blive afsløret, og det skulle vise sig, at ham, der havde stjålet hendes hjerte, var blandt dem.

Nu sætter den 23-årige Nikolaj Hvidman selv ord på, hvad det helt præcis var, der fik de to til at falde i armene på hinanden.

- Jamen hun er bare grinern og sjov hele tiden, der er gang i hende, og det er vigtigt for mig, for ellers kommer jeg hurtigt til at kede mig, lyder det kontante svar, da SE og HØR spørger, hvad der er så specielt ved den tidligere vinder, inden han fortsætter:

- Og så ser hun dejlig ud. Ja, det lyder måske lidt cringe, men hun har hele pakken, siger han, mens smilet i den anden ende er svært at skjule.

Artiklen fortsætter under billedet

De to turtelduer kan ikke få nok af hinanden i øjeblikket. Foto: Nent Group/Janus Nielsen

De to kan dog endnu ikke løfte sløret for, hvor længe de har dannet par, men de har bestemt set en del til hinanden de sidste måneder – hvilket deres sociale medier kan afsløre.

Men Nikolaj selv har dog svært ved at sige præcist, hvornår han så, at Anne var mere end bare en god og sjov veninde – noget han i dag ikke længere er i tvivl om.

Også selvom han allerede nu mærker, hvordan efterspørgslen i hans indbakke stiger i takt med premieren på den 17. sæson, nærmer sig.

- Det kan godt være, at jeg er en drengerøv, og jeg er meget pigeglad, men når jeg har en pige, så har jeg hende. Det er også første gang, jeg har mødt en pige, hvor jeg føler, at jeg får alt det, jeg har behov for i en pige, altså så jeg har heller ikke lyst til andre, lyder det fra den forelskede realitydeltager.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close