Reality 3. april 2021

Anne Plejdrup har fået en kæreste: Nu taler hun ud om Jonass

"Paradise Hotel"-vinderen Anne Plejdrup er vendt hjem fra et nyt ophold i Mexico med kæresten Nikolaj Hvidman. Sidst vendte hun hjem med bollevennen Jonass Jannec Jensen, og forholdet til ham sætter Anne nu ord på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Anne Plejdrup vendte hjem fra sit første ophold på "Paradise Hotel", var det mere eller mindre med bollevennen Jonass Jannec Jensen i hånden.

Siden gik det dog galt mellem de to paradisoer, og deres til tider kærlige forhold fik en brat slutning.

Nu har Anne som bekendt været endnu et smut i Mexico, og her er hun kommet hjem med en kæreste i form af Nikolaj Hvidman. Men paradisoens følgere er stadig interesserede i Jonass.

Så i en spørgerunde på Instagram har Anne lagt kortene på bordet og forklaret, hvordan hendes forhold til sin tidligere bolleven er.

- I spørger sååååå meget ind til Jonass – hvilket jeg ikke forstår – men nu svarer jeg lige på spørgsmålet én gang for alle, indleder Anne sit svar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Anne og Jonass var tætte, da de kom hjem fra "Paradise". Det er de ikke længere (Foto: Mikael Rieck)

- Jonass og jeg er ikke uvenner. Vi kan godt være i samme rum, vi snakker ikke sammen, og vores forhold til Teitur har ikke ændret sig, fordi vi ikke snakker sammen, slår hun fast.

I sit svar til sine mere end 135.000 følgere lægger Anne heller ikke skjul på, at hun er ligeglad med, at Jonass nu er kærester med "Vild med dans"-stjernen Asta Björk.

- Jeg er da pisse ligeglad med, at han har fået en kæreste, hvilket han da sikkert også er skide ligeglad med, at jeg har, skriver hun.

Til sidst i sin Instagram-story kommer Anne derudover med en direkte opfordring til sine mange følgere.

- Godt for ham, godt for mig. Kom videre i jeres liv, slutter hun af.

Sponsoreret indhold