Paradise Hotel27. november 2009

”Paradise Hotel”: Endnu en deltager smadret

Det er ikke kun Susan K, som har fået et par på hovedet i weekenden – reality-kollegaen Levi har også fået hug
Levi
Levi
 fremhævet

Ekstra Bladet kunne torsdag afsløre, at endnu en "Paradise Hotel"-deltager har fået tæv i weekenden. Det drejer sig om Levi, som ligesom sin "kollega" Susan K - som også har fået ommøbleret ansigtet - deltog i 4. sæson af reality-serien.

Paradise-deltageren fortæller, at han kom i verbalt klammeri med en fuld mand natten til søndag. De to tjattede lidt til hinanden men ingen af dem kom alvorligt til skade. Men senere rendte Levi og hans kammerater igen ind i fyren og dennes venner på en togstation.

- Ham fyren dukker op igen med foden af en kegle, sådan en stor firkantet sten, i hånden og vil smadre den i hovedet på mig. Jeg når heldigvis at tage fat i hans arme, så han ikke kan bruge dem. Imens det sker, bliver jeg så sparket ned af en af hans kammerater bagfra. Jeg vælter, og så kan jeg ikke huske så meget mere, andet end at nu har jeg så en to en halv centimeter lang flænge over øjet og er blevet syet med nogle sting, siger Levi til Ekstra Bladet, som også har billeder af Paradise-deltagerens forslåede ansigt.

Sponsoreret indhold