Nyheder23. november 2009

Susan K: Tæsket i byen

Den populære realitystjerne blev offer for janteloven under en bytur lørdag nat, hvor hun blev slået til plukfisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/november/susankfiktaev2-jpg.jpg

Normalt har hun et af den danske kendisverdens kønneste ansigter, men i disse dage er fjæset ikke længere helt så billedskønt hos den blonde brystbombe Susan K.

Efter et voldeligt overfald i hovedstaden ligner hun nemlig nærmere Mikkel Kessler efter 11 omgange mod Andre Ward end en ofte benyttet fotomodel og gæstebartender.

Susan turnerede som vanligt rundt i det københavnske natteliv lørdag nat, da hun en tidlig morgentime et godt stykke efter klokken kvalme var på vej hjemad gennem Gothersgade.

Her mødte hun en voldsomt provokerende type, som råbte skældsord efter hende og blandt andet kaldte hende for luder. Sådan noget tager den 35-årige, temperamentsfulde Susan ikke for gode varer, og da hun svarede igen, blev hun tildelt op til flere hårde slag i hovedet. En regulær omgang tæsk, kalder hun det selv.

På trods af at blandt andet kæresten Søren Petersen samt en nyligt hjemvendt "Paradise Hotel"-deltager blandede sig, lykkedes det ikke at stoppe den voldelige overfaldsmand, som tilmed havde held med at flygte, inden politiet dukkede op og optog rapport.

Ville ikke på hospitalet

Susan selv var rystet, men afklaret efter episoden. Hun blev ikke engang undersøgt af professionelle på hospitalet.

- Jeg skulle sgu ikke på skadestuen. Min mor er sygeplejerske, og jeg ved, hvordan noget føles og ser ud, hvis det er brækket. Jeg kunne mærke, at der ikke var noget, der var brækket, så jeg tog hjem. Men det kommer da til at tage mindst en uges tid, før hævelsen går væk, forklarer en irritabel Susan K, da SE og HØR snakker med hende klokken ni om morgenen - få timer efter overfaldet.

Hun er nu fast besluttet på at finde sin overfaldsmand.

- Han skal bare knaldes. Jeg vil finde ham - det her skal han ikke slippe godt fra, fnyser Susan, som i øvrigt havde flere vidner til overfaldet.

Sponsoreret indhold